Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: anne murray Songtekst: hold me tight

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: anne murray - hold me tight ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hold me tight? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van anne murray! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van anne murray en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hold me tight .

Origineel

I don't want to hear it No more fussin' and a fightin' Baby, hold me tight Let's let bygones be bygones Let's think about tomorrow Our future's bright Chorus Well I know I was wrong I was such a fool Too blind to see You are the only one for me Ah, but now I've seen the light Everythings gonna be all right Baby, hold me tight

 

Vertaling

Ik wil het niet horen Geen gedoe en ruzie meer Baby, hou me stevig vast Laat het verleden het verleden zijn Laten we aan morgen denken Our future's bright Refrein Well I know I was wrong Ik was zo'n dwaas Te blind om te zien You are the only one for me Ah, maar nu heb ik het licht gezien Everythings gonna be all right Baby, hou me stevig vast