Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: anne murray Songtekst: nobody loves me like you do dawn langstroth anne murray

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: anne murray - nobody loves me like you do dawn langstroth anne murray ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van nobody loves me like you do dawn langstroth anne murray? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van anne murray! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van anne murray en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals nobody loves me like you do dawn langstroth anne murray .

Origineel

Like a candle burnin' bright Love is growing in your eyes A flame to light our way That burns brighter every day Now I have you Nobody loves me like you do Like a leaf upon the wind I could find no place to land I dreamed the hours away Wondered every day Do dreams come true? Nobody loves me like you do What if I never met you? Where would I be right now? Funny how life just falls in place somehow You touched my heart in places That I never even knew Nobody loves me like you do I was words without a tune I was a song still unsung A poem with no rhyme Dancer out of time But now there's you Nobody loves me like you do

 

Vertaling

Als een kaars die helder brandt Groeit er liefde in je ogen Een vlam om onze weg te verlichten Die elke dag helderder brandt Nu ik jou heb Niemand houdt van me zoals jij doet Als een blad in de wind kon ik geen plek vinden om te landen Ik droomde de uren weg Vroeg me elke dag af Komen dromen uit? Niemand houdt van mij zoals jij doet Wat als ik je nooit ontmoet had? Waar zou ik dan nu zijn? Grappig hoe het leven op de een of andere manier op zijn plaats valt Je raakte mijn hart op plaatsen Dat ik zelfs nooit wist Niemand houdt van me zoals jij doet Ik was woorden zonder melodie Ik was een liedje dat nog niet gezongen was Een gedicht zonder rijm Danser buiten de tijd Maar nu ben jij er Niemand houdt van me zoals jij doet