Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: anne murray Songtekst: now and forever you and me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: anne murray - now and forever you and me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van now and forever you and me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van anne murray! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van anne murray en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals now and forever you and me .

Origineel

Up until now I've learned to live without love Like a ship without a sail, wandering aimlessly lost I never knew how it felt to lose my control Now that I've found you, this is all so new You and me, we've got a destiny Starting tonight we'll be together You and me, this is what love should be And it's gonna be right, now and forever Darlin', inside your eyes I can see mysteries there And you're melting the ice surrounding me, I'm no longer scared I feel you inside my soul and I'm captured tonight But don't let go, this is paradise You and me, we've got a destiny Starting tonight we'll be together You and me, this is what love should be And it's gonna be right, if you tell me There's a heaven up above, then that's what I'll believe 'cause you're the one thing that I'm so sure of I feel you inside my soul and I'm captive tonight But don't let go, this is paradise You and me, we've got a destiny Starting tonight we'll be together You and me, this is what love should be And it's gonna be right, now and forever

 

Vertaling

Tot nu toe heb ik geleerd te leven zonder liefde Als een schip zonder zeil, doelloos verloren zwervend Ik heb nooit geweten hoe het voelde om mijn controle te verliezen Nu ik jou gevonden heb, is dit allemaal zo nieuw Jij en ik, we hebben een lot Vanaf vanavond zullen we samen zijn Jij en ik, dit is wat liefde zou moeten zijn En het zal goed zijn, nu en voor altijd Lieverd, in je ogen zie ik mysteries En jij smelt het ijs om me heen, ik ben niet meer bang Ik voel je in mijn ziel en ik ben gevangen vanavond Maar laat niet los, dit is het paradijs Jij en ik, we hebben een bestemming Vanaf vanavond zullen we samen zijn Jij en ik, dit is wat liefde zou moeten zijn En het zal goed zijn, als je het me vertelt There's a heaven up above, then that's what I'll believe want jij bent het enige waar ik zo zeker van ben Ik voel je in mijn ziel en ik ben gevangen vanavond Maar laat niet los, dit is het paradijs Jij en ik, we hebben een bestemming Vanaf vanavond zullen we samen zijn Jij en ik, dit is wat liefde zou moeten zijn En het zal goed zijn, nu en voor altijd