Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: anne murray Songtekst: oh, lonesome me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: anne murray - oh, lonesome me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van oh, lonesome me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van anne murray! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van anne murray en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals oh, lonesome me .

Origineel

Everybody is going out and having fun I'm just a fool for staying home and having none I can't get over how he set set me free Oh, lonesome me. A bad mistake I'm making by just hanging round I know that I should have some fun and paint the town A lovesick fool that's blind and just can't see Oh, lonesome me. I'll bet he's not like me, he's out and fancy free A flirtin' with the girls with all of his charms Yeah, but I still love him so and brother don't you know I'd welcome him right back here in my arms. Well, there must be some way I can lose these lonesome blues Forget about the past and find me somebody new. I've thought of everything from A to Z Oh, lonesome me. Well, I'll bet he's not like me, he's out and fancy free A flirtin' with the girls with all of his charms Yeah, but I still love her so and brother don't you know I'd welcome him right back here, in my arms. Well, there must be some way I can lose these lonesome blues Forget about the past and find me somebody new. I've thought of everything from A to Z Oh, lonesome me Oh, lonesome me Oh, lonesome me

 

Vertaling

Iedereen gaat uit en heeft plezier Ik ben gewoon een dwaas om thuis te blijven en niets te hebben Ik kan er maar niet over uit hoe hij me bevrijd heeft Oh, eenzame ik. Een grote fout die ik maak door alleen maar rond te hangen Ik weet dat ik wat plezier moet maken en de stad schilderen Een verliefde dwaas die blind is en het gewoon niet kan zien Oh, eenzame ik. Ik wed dat hij niet is zoals ik, hij is uit en fantasieloos Flirtend met de meisjes met al zijn charmes Yeah, but I still love him so and brother don't you know Ik zou hem zo weer in mijn armen verwelkomen. Nou, er moet een manier zijn dat ik deze eenzame blues kan verliezen Vergeet het verleden en vind een nieuw iemand voor me. Ik heb aan alles gedacht van A tot Z Oh, eenzame ik. Nou, ik wed dat hij niet is zoals ik, hij is uit en fancy free Hij flirt met de meisjes met al zijn charmes Yeah, but I still love her so and brother don't you know Ik zou hem hier terug verwelkomen, in mijn armen. Nou, er moet een manier zijn waarop ik deze eenzame blues kan verliezen Vergeet het verleden en vind een nieuw iemand voor me. Ik heb aan alles gedacht van A tot Z Oh, lonesome me Oh, lonesome me Oh, lonesome me