Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: anne sila Songtekst: put your hands on me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: anne sila - put your hands on me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van put your hands on me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van anne sila! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van anne sila en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals put your hands on me .

Origineel

You bring me like When I juste think That everything is wrong You make it doubt When the bad day is long You make me believe but if one day I get the chance to get you I won't make you feel right Now come on and turn of the light Ask me everything I'll give you anything I'm fool when I, fool when I

 

Vertaling

Je brengt me als Als ik alleen maar denk Dat alles verkeerd is Jij maakt het twijfelachtig Wanneer de slechte dag lang is Je laat me geloven maar als ik op een dag de kans krijg om je te krijgen Zal ik je niet goed laten voelen Kom op en doe het licht aan Vraag me alles Ik zal je alles geven Ik ben gek als ik, gek als ik