Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: anni mccann Songtekst: here i am

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: anni mccann - here i am ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van here i am? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van anni mccann! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van anni mccann en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals here i am .

Origineel

Here I am playing with those memories again And just when I thought time had set me free Those thoughts of you keep taunting me Holding you, a feeling I never outgrew Though each and every part of me has tried Only you can fill that space inside So there's no sense pretending My heart it's not mending [Chorus] Just when I thought I was over you Just when I thought I could stand on my own Oh baby those memories come crashing through And I just can't go on without you On my own I've tried to make the best of it alone I've done everything I can to ease the pain But only you can stop the rain I just can't live without you I miss everything about you [Chorus] It's just no good without you Without you, without you, without you Oh baby those memories come crashing through And I just can't go on without you

 

Vertaling

Hier ben ik weer met die herinneringen aan het spelen En net toen ik dacht dat de tijd me had bevrijd Die gedachten aan jou blijven me kwellen Jou vasthouden, een gevoel dat ik nooit ontgroeide Hoewel elk deel van me het geprobeerd heeft Alleen jij kan die ruimte binnenin vullen Dus het heeft geen zin om te doen alsof My heart it's not mending [refrein] Net toen ik dacht dat ik over je heen was Just when I thought I could stand on my own Oh baby those memories come crashashing through En ik kan gewoon niet verder zonder jou In m'n eentje heb ik geprobeerd er het beste van te maken Ik heb alles gedaan wat ik kon om de pijn te verzachten Maar alleen jij kan de regen stoppen Ik kan gewoon niet leven zonder jou ik mis alles aan je [refrein] Het is gewoon niet goed zonder jou Zonder jou, zonder jou, zonder jou Oh baby those memories come crashashing through And I just can't go on without you