Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: annie de reuver Songtekst: jij was altijd zo lief voor mij

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: annie de reuver - jij was altijd zo lief voor mij ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van jij was altijd zo lief voor mij? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van annie de reuver! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van annie de reuver en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals jij was altijd zo lief voor mij .

Origineel

Annie de Reuver - Jij was altijd zo lief voor mij Vroeger was jij altijd zo lief voor mij Zo lief voor mij, zo lief voor mij Vroeger was je altijd zo dicht aan mijn zij Nu is dat alles voorbij Want toen kwam de tijd Van ruzie en spijt De tijd die een ander je riep Je bent weggegaan Met nauwelijks een traan De kloof tussen ons was te diep En toch leeft die liefde nog steeds in mij Nog steeds in mij, nog steeds in mij Ik schik me naar jou als het moet Mijn liefste kom maak het weer goed Weer goed, weer goed Mijn liefste, kom maak het weer goed

 

Vertaling

Annie de Reuver - Jij was altijd zo lief voor mij Vroeger was jij altijd zo lief voor mij Zo lief voor mij, zo lief voor mij Vroeger was je altijd zo dicht aan mijn zij Nu is dat alles voorbij Want toen kwam de tijd Van ruzie en spijt De tijd die een ander je riep Je bent weggegaan Met nauwelijks een traan De kloof tussen ons was te diep En toch leeft die liefde nog steeds in mij Nog steeds in mij, nog steeds in mij Ik schik me naar jou als het moet Mijn liefste kom maak het weer goed Weer goed, weer goed Mijn liefste, kom maak het weer goed