Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: annie lennox Songtekst: i put a spell on you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: annie lennox - i put a spell on you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i put a spell on you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van annie lennox! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van annie lennox en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i put a spell on you .

Origineel

I put a spell on you Because you're mine You better stop the things you do I tell ya I ain't lyin' I ain't lyin' You know I can't stand it You're runnin' around You know better daddy I can't stand it 'cause you put me down Oh no I put a spell on you Because you're mine You know I love you I love you I love you I love you anyhow And I don't care if you don't want me I'm yours right now I put a spell on you Because you're mine You know I can't stand it Your running around You know baby daddy I can't stand it 'Cause you put me down Ooo I put a spell on you Because you're mine Because you're mine Because you're mine Oh yeah

 

Vertaling

Ik heb je betoverd Omdat je van mij bent Je kunt beter stoppen met de dingen die je doet Ik zeg je dat ik niet lieg Ik lieg niet Je weet dat ik er niet tegen kan Je rent maar rond Je weet wel beter, papa Ik kan er niet tegen, omdat je me in de steek laat Oh nee Ik heb je betoverd Because you're mine Je weet dat ik van je hou. ik hou van je ik hou van je Ik hou toch van je En het kan me niet schelen als je me niet wilt Ik ben nu van jou Ik betover je Because you're mine Je weet dat ik er niet tegen kan Je rent rond Je weet het, papa. Ik kan er niet tegen 'Cause you put me down Ooo ik heb je betoverd Because you're mine Because you're mine Because you're mine Oh yeah