Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: annie lennox Songtekst: why

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: annie lennox - why ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van why? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van annie lennox! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van annie lennox en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals why .

Origineel

How many times do I have to try to tell you That I'm sorry for the things I've done But when I start to try to tell you That's when you have to tell me Hey, this kind of trouble's only just begun I tell myself too many times Why don't you ever learn to keep your big mouth shut That's why it hurts so bad to hear the words That keep on falling from your mouth Falling from your mouth Falling from your mouth Tell me Why Why I may be mad I may be blind I may be viciously unkind But I can still read what you're thinking And I've heard it said too many times That you'd be better off Besides Why can't you see this boat is sinking Let's go down to the water's edge And we can cast away those doubts Some things are better left unsaid But they still turn me inside out Turning inside out turning inside out Tell me Why Tell me Why This is the book I never read These are the words I never said This is the path I'll never tread These are the dreams I'll dream instead This is the joy that's seldom spread These are the tears

 

Vertaling

Hoe vaak moet ik nog proberen je te vertellen dat het me spijt voor de dingen die ik heb gedaan Maar als ik begin te proberen het je te vertellen Dat is wanneer je me moet vertellen Hé, dit soort problemen is nog maar net begonnen Ik vertel het mezelf te vaak Waarom leer je nooit om je grote mond dicht te houden Daarom doet het zo'n pijn om de woorden te horen die maar uit je mond blijven vallen Die uit jouw mond vallen Uit je mond vallen Zeg me eens Waarom Waarom Ik ben misschien gek Ik kan blind zijn Ik mag dan gemeen onaardig zijn Maar ik kan nog steeds lezen wat je denkt En ik heb het te vaak horen zeggen Dat je beter af zou zijn Naast Waarom zie je niet dat deze boot zinkt? Laten we naar de rand van het water gaan En we kunnen die twijfels weggooien Sommige dingen kunnen beter onuitgesproken blijven Maar ze keren me nog steeds binnenstebuiten Binnenste buiten keren, binnenste buiten keren Zeg me Waarom Zeg me Waarom Dit is het boek dat ik nooit las Dit zijn de woorden die ik nooit heb gezegd Dit is het pad dat ik nooit zal bewandelen Dit zijn de dromen die ik in plaats daarvan zal dromen Dit is de vreugde die zelden wordt verspreid Dit zijn de tranen