Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: annie ross Songtekst: let me love you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: annie ross - let me love you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van let me love you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van annie ross! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van annie ross en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals let me love you .

Origineel

If someone makes you cry and you're feeling blue Let me love you You can always count on me I'll be there, wait and see To love you Let me love you Let me kiss you Let me show you whadda I can do For someone like you If someone breaks your heart and it starts to fall apart Let me love you You can always come to me to soothe your misery And to love you Let me love you Let me kiss you Let me show you whadda I can do For someone like you If someone leaves you at the door, teardrops on the floor Let me love you You can always call on me I'll be there willingly To love you Let me love you Let me kiss you Let me show you whadda I can do For someone like you

 

Vertaling

Als iemand je aan het huilen maakt en je voelt je blauw Laat me van je houden Je kunt altijd op me rekenen Ik zal er zijn, wacht maar af Om van je te houden Laat me van je houden Laat me je kussen Laat me je tonen wat ik kan doen Voor iemand als jij Als iemand je hart breekt en het begint uiteen te vallen Laat me van je houden Je kunt altijd bij me komen om je ellende te verzachten En om van je te houden Laat me van je houden Laat me je kussen Laat me je tonen wat ik kan doen Voor iemand als jij Als iemand je bij de deur achterlaat, met tranen op de vloer Laat me van je houden Je kunt altijd een beroep op me doen Ik zal er vrijwillig zijn Om van je te houden Laat me van je houden Laat me je kussen Laat me je tonen wat ik kan doen Voor iemand als jij