Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: annihilator Songtekst: bad child

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: annihilator - bad child ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van bad child? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van annihilator! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van annihilator en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals bad child .

Origineel

My father tried to tell me son just get your feet on the ground You're in deep way over your head just turn your life around Poor mother, all I ever gave to her was pain - I didn't realise The last thing I remember was the tears running from her eyes Something happened along the way - I was a bad child Something happened they'd always say - I was a little wild I was a bad child Playing hookey, drinkin octane, I didn't care anymore - no Always running against the grain, I was rotten to the core I could live forever - until they threw me out the door I was sleeping on the floor Something happened along the way - I was a bad child Something happened they'd always say - I was a little wild I was a bad child My father tried to tell me son just get your feet on the ground You're in deep way over your head, I've turned my life around My mother was the best to me, I guess I never realized One thing that I'll never forget was the tears running from her Eyes Something happened along the way - I was a bad child Something happened they'd always say - I was a little wild Some along the way now I'm living for a better day Something happened along the way - I was a bad child Running wild

 

Vertaling

Mijn vader probeerde me te vertellen, zoon, zet je voeten op de grond. Je zit er tot over je oren in, draai je leven om. Arme moeder, alles wat ik haar ooit gaf was pijn, ik realiseerde het me niet. Het laatste wat ik me herinner waren de tranen die uit haar ogen liepen Er is onderweg iets gebeurd, ik was een slecht kind Er is iets gebeurd, zeiden ze altijd, ik was een beetje wild Ik was een slecht kind Spijbelen, octaan drinken, het kon me niet meer schelen - nee Altijd tegen de stroom in, ik was verrot tot in mijn kern Ik kon eeuwig leven - totdat ze me de deur uit gooiden Ik sliep op de vloer Er gebeurde iets onderweg - ik was een slecht kind Er is iets gebeurd, zeiden ze altijd, ik was een beetje wild Ik was een slecht kind Mijn vader probeerde me te vertellen zoon, zet je voeten op de grond Je zit er tot over je oren in, ik heb mijn leven omgegooid Mijn moeder was de beste voor mij, ik denk dat ik dat nooit besefte Eén ding dat ik nooit zal vergeten waren de tranen die uit haar Ogen Er is iets gebeurd onderweg, ik was een slecht kind Er is iets gebeurd, zeiden ze altijd, ik was een beetje wild Er is onderweg iets gebeurd, nu leef ik voor een betere dag Er gebeurde iets onderweg - ik was een slecht kind Ik was wild