Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: annihilator Songtekst: dead wrong

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: annihilator - dead wrong ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van dead wrong? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van annihilator! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van annihilator en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals dead wrong .

Origineel

Tar me, feather me and push me around Punish me and correct me Kick me when I'm down crucify me and stone me Hang me out to die Well light a fire and burn me All because of a lie All these years you have taken away You don't want to listen Don't care what I say You're making a mistake Ashes to ashes, dust to dust I'm tired of doing the time I shall return, then you will learn Vengeance will be mine Try me, judge me and put me to your test Use me and abuse me Come on and do your best, gas me Shoot me, destroy me if you can Slice me up and dice me Then bury me in the sand All these years you have taken away You don't want to listen Don't care what I say You're making a mistake Ashes to ashes, dust to dust I'm tired of doing the time I shall return, then you will learn Vengeance will be mine Connect me, fry me, electricity Well off with the head Then hold it up for all to see Boil me and screw me, stretch me open wide Injecting the poison, cook me from inside All these years you have taken away You don't want to listen Don't care what I say You're making a very big mistake Ashes to ashes, dust to dust I'm tired of doing the time I shall return, then you will learn Vengeance will be mine

 

Vertaling

Teer me, veer me en duw me rond Straf me en corrigeer me Schop me als ik neerlig kruisig me en stenig me Hang me op om te sterven Nou steek een vuur aan en verbrand me Allemaal omwille van een leugen Al die jaren heb je me afgenomen Je wilt niet luisteren Het kan me niet schelen wat ik zeg Je maakt een fout As tot as, stof tot stof Ik ben het beu om de tijd te doen Ik zal terugkeren, dan zul je het leren Wraak zal de mijne zijn Beproef me, oordeel me en stel me op de proef Gebruik me en misbruik me Kom op en doe je best, vergas me Schiet me neer, vernietig me als je kunt Snijd me in mootjes Begraaf me dan in het zand Al die jaren heb je me afgenomen Je wilt niet luisteren Het kan me niet schelen wat ik zeg Je maakt een fout As tot as, stof tot stof Ik ben het beu om de tijd te doen Ik zal terugkeren, dan zul je het leren Wraak zal de mijne zijn Verbind me, bak me, elektriciteit Nou weg met het hoofd Hou het dan omhoog voor iedereen om te zien Kook me en neuk me, strek me wijd open Injecteer het gif, kook me van binnen Al die jaren heb je me afgenomen Je wilt niet luisteren Het kan me niet schelen wat ik zeg Je maakt een grote fout As tot as, stof tot stof Ik ben het beu om de tijd te doen Ik zal terugkeren, dan zul je het leren Wraak zal de mijne zijn