Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: annihilator Songtekst: second to none

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: annihilator - second to none ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van second to none? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van annihilator! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van annihilator en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals second to none .

Origineel

Hello, are you looking for me? I'm the one to ease your pain Just call me "doctor" and I'll prescribe cocain I am your reason to live I'm your church and I'm your pastor C'mon, you've got nothing to lose It's time to bring you up a little faster It's not the first time that you've taken the bait You don't need anyone cause I will be your soul mate C'mon and taste me, I'll take you where you want to go Let's fly to the mountains, you can bury yourself in the snow It's time to kill, lets have some fun You'll fight, I'll win, cause I'm second to none You need me and I want you cause I'm the devils son You'll fight, I'll win, cause I'm second to none Welcome to my world, I hope you see there's no way out Just look around you, I'll take you higher so just scream Sceam it out I am your reason to live, I'm the power that runs in the veins You can bet your ass, I'll take you down but You've only yourself to blame

 

Vertaling

Hallo, ben je op zoek naar mij? Ik ben degene die je pijn kan verzachten. Noem me "dokter" en ik zal je cocaïne voorschrijven Ik ben je reden om te leven Ik ben je kerk en ik ben je voorganger Kom op, je hebt niets te verliezen Het is tijd om je een beetje sneller op te voeden Het is niet de eerste keer dat je in het aas trapt Je hebt niemand nodig want ik zal je zielsverwant zijn Kom op en proef me, ik breng je waar je heen wilt Laten we naar de bergen vliegen, je kunt jezelf begraven in de sneeuw Het is tijd om te doden, laten we wat plezier maken Je zult vechten, ik zal winnen, want ik ben ongeëvenaard Jij hebt me nodig en ik wil jou, want ik ben de zoon van de duivel Je zult vechten, ik zal winnen, want ik ben ongeëvenaard Welkom in mijn wereld, ik hoop dat je ziet dat er geen uitweg is Kijk om je heen, ik breng je hoger dus schreeuw maar Schreeuw het uit Ik ben je reden om te leven, Ik ben de kracht die door je aderen stroomt Je kunt er zeker van zijn, dat ik je naar beneden haal, maar Je hebt alleen jezelf de schuld te geven