Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: annihilator Songtekst: shallow grave

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: annihilator - shallow grave ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van shallow grave? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van annihilator! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van annihilator en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals shallow grave .

Origineel

I've really got some vices, the way you spread your disease All the lying and deceiving, look what your're doing to me I'm down in the gutter I think I'm going insane The next step I'm taking I'll be headed for a shallow grave Just forget about the money, cause my addiction is for free You're pulling me in every direction, why can't you see I'm down in the gutter And I'm going insane The next step I'm taking I'll be headed for a shallow grave Height steppin' and high rolling C'mon and roll the dice You think you're not coming with me You better think twice So get down in the gutter So get down in the pain The next step we're taking We'll be headed fore a shallow grave

 

Vertaling

Ik heb echt wat ondeugden, de manier waarop jij je ziekte verspreidt Al dat liegen en bedriegen, kijk wat je me aandoet I'm down in the gutter I think I'm going insane De volgende stap die ik neem ga ik naar een ondiep graf Vergeet het geld maar, want mijn verslaving is gratis Je trekt me alle kanten op, waarom zie je het niet I'm down in the gutter And I'm going insane The next step I'm taking Ik zal op weg zijn naar een ondiep graf Height steppin' and high rolling C'mon and roll the dice Je denkt dat je niet met me meegaat Je kunt beter twee keer nadenken Dus ga in de goot liggen Dus ga naar beneden in de pijn De volgende stap die we nemen Gaan we naar een ondiep graf