Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: anointed Songtekst: answer to my prayer

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: anointed - answer to my prayer ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van answer to my prayer? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van anointed! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van anointed en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals answer to my prayer .

Origineel

You are the answer You are the answer to my prayer You are the answer Now I know You were there all the time Those nights I thought no one heard You were embracing my every word What a shame? Wish I knew all the while That your love could bring me a smile again And the hurt would end Your love has given me A warmth that brings me to my knees Through kind and desperate times I know you're there You are the answer to my prayers There are still times I fear I won't make it through But just as You always do You carry me when I'm too weak to stand This is why I'll walk with You for all my life 'Cause you've given me one more reason to live To laugh and forgive Your love has given me A warmth that brings me to my knees Through kind and desperate times I know you're there You are the answer to my prayers I want the whole world to find This kind of love that brings peace of mind No matter where I am You always here me pray Your love has given me A warmth that brings me to my knees Through kind and desperate times I know you're there You are the answer to my prayers He's the answer, Jesus is the answer For the world today He's the answer, Jesus is the answer Oh

 

Vertaling

U bent het antwoord U bent het antwoord op mijn gebed U bent het antwoord Nu weet ik dat U er al die tijd was Die nachten dat ik dacht dat niemand het hoorde Je omhelsde mijn elk woord Wat een schande? Ik wou dat ik al die tijd wist Dat jouw liefde me weer kon laten glimlachen En de pijn zou eindigen Jouw liefde heeft mij Een warmte die me op mijn knieën brengt Door vriendelijke en wanhopige tijden weet ik dat je er bent Jij bent het antwoord op mijn gebeden Er zijn nog steeds tijden dat ik bang ben dat ik het niet zal redden Maar zoals U altijd doet U draagt me als ik te zwak ben om te staan Dit is waarom zal ik mijn hele leven met U doorbrengen Want U hebt me nog een reden gegeven om te leven Om te lachen en te vergeven Uw liefde heeft mij Een warmte die me op mijn knieën brengt Door vriendelijke en wanhopige tijden weet ik dat U er bent Jij bent het antwoord op mijn gebeden Ik wil dat de hele wereld Dit soort liefde dat rust brengt Het maakt niet uit waar ik ben Je bent er altijd als ik bid Uw liefde heeft mij Een warmte die me op mijn knieën brengt Door vriendelijke en wanhopige tijden weet ik dat je er bent U bent het antwoord op mijn gebeden Hij is het antwoord, Jezus is het antwoord Voor de wereld van vandaag Hij is het antwoord, Jezus is het antwoord Oh