Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: anoop desai Songtekst: always on my mind

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: anoop desai - always on my mind ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van always on my mind? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van anoop desai! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van anoop desai en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals always on my mind .

Origineel

Maybe I didn't treat you Quite as good as I should have Maybe I didn't love you Quite as often as I could have Little things I should have said and done I just never took the time You were always on my mind (You were always on my mind) You were always on my mind Maybe I didn't hold you All those lonely, lonely times And I guess I never told you I'm so happy that you're mine If I make you feel second best Girl, I'm so sorry I was blind You were always on my mind (You were always on my mind) You were always on my mind Tell me, tell me that your sweet love hasn't died Give me, give me one more chance To keep you satisfied, satisfied Little things I should have said and done I just never took the time You were always on my mind (You are always on my mind) You were always on my mind You were always on my mind Maybe I didn't treat you Quite as good as I should have Maybe I didn't love you Quite as often as I could have Maybe I didn't hold you All those lonely, lonely times And I guess I never told you I'm so happy that you're mine Maybe I didn't treat you Quite as good as I should have

 

Vertaling

Misschien heb ik je niet niet zo goed als ik had moeten doen Misschien heb ik niet van je gehouden Niet zo vaak als ik had kunnen doen Kleine dingen die ik had moeten zeggen en doen Ik heb er gewoon nooit de tijd voor genomen You were always on my mind (Je was altijd in mijn gedachten) You were always on my mind Misschien heb ik je niet vastgehouden Al die eenzame, eenzame tijden En ik denk dat ik het je nooit verteld heb Ik ben zo blij dat je van mij bent Als ik je het gevoel geef op de tweede plaats te komen Meisje, het spijt me zo dat ik blind was You were always on my mind (You were always on my mind) You were always on my mind Zeg me, zeg me dat je lieve liefde niet is gestorven Geef me, geef me nog een kans Om je tevreden te houden, tevreden Kleine dingen die ik had moeten zeggen en doen Ik heb er gewoon nooit de tijd voor genomen You were always on my mind (Je bent altijd in mijn gedachten) You were always on my mind You were always on my mind Misschien heb ik je niet zo goed behandeld niet zo goed als ik had moeten doen Misschien heb ik niet van je gehouden Niet zo vaak als ik had kunnen doen Maybe I didn't hold you Al die eenzame, eenzame tijden En ik denk dat ik het je nooit verteld heb dat ik zo blij ben dat je van mij bent Misschien heb ik je niet zo goed behandeld Niet zo goed als ik had moeten doen