Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: anouk Songtekst: it s a shame

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: anouk - it s a shame ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van it s a shame? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van anouk! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van anouk en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals it s a shame .

Origineel

It's a shame, the rules change not the game Such a shame, It's the same Now everything is in vain All in vain, it's such a shame Could it be true, that there's nothing left to do For me and you, can't be true We all can't be such fools Could life be so cruel Could life be so cruel Maybe, I don't even try fearing what I'd find Guess I am a number on the line Could you please tell me why We're on the same line, and we're fallin' behind On life Life is great, I'm walking in the sun and everything is cool Yeah it's true, there's so much we can do It feels so right Yeah, it's all right Maybe, I don't even try fearing what I'd find Guess I am a number on the line Could you please tell me why Baby, I don't even want to try fearing what I'd find Guess I am a number on the line Could you please tell me why we're on the same line and Fallin' behind Fallin' behind on life

 

Vertaling

Het is een schande, de regels veranderen niet het spel Zo jammer, het is hetzelfde Nu is alles tevergeefs Alles tevergeefs, het is zo'n schande Zou het waar kunnen zijn, dat er niets meer te doen is Voor mij en jou, kan niet waar zijn We kunnen niet allemaal zulke dwazen zijn Kan het leven zo wreed zijn? Zou het leven zo wreed kunnen zijn Misschien probeer ik het niet eens uit angst voor wat ik zou vinden Guess I am a number on the line Kun je me alsjeblieft vertellen waarom We zitten op dezelfde lijn, en we raken achterop Op het leven Life is great, I'm walking in the sun and everything is cool Yeah it's true, there's so much we can do It feels so right Yeah, it's all right Misschien, probeer ik het niet eens bang voor wat ik zou vinden Guess I am a number on the line Kun je me alsjeblieft vertellen waarom Schatje, ik wil niet eens proberen bang te zijn voor wat ik zou vinden Guess I am a number on the line Kun je me alsjeblieft vertellen waarom we op dezelfde lijn staan en achterop raken Fallin 'achter op het leven