Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ant adam Songtekst: angel

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ant adam - angel ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van angel? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ant adam! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van ant adam en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals angel .

Origineel

Well come tell me your story I'll tell you mine Sunday morning communion Standing in a line Feeling like a cannibal Eating flesh and drinking blood Diguised as wine I know someday we're gonna see Wings spring out from your shoulders What kind of being are you For there are moments upon moments Upon moments When you hardly seem to walk the earth And I realize I've spent my whole life searching Searching for an angel For an angel (you're an angel) So come tell me your story I'll tell you all Looking at rococo statues And paintings on the wall Sitting up there high and mighty Was this eden was this hell I had to know

 

Vertaling

Nou kom vertel me jouw verhaal Ik zal je het mijne vertellen Zondagmorgen communie In de rij staan Ik voel me als een kannibaal Vlees etend en bloed drinkend Verpakt als wijn Ik weet dat we op een dag zullen zien vleugels uit je schouders zullen zien komen Wat voor wezen ben jij? Want er zijn momenten op momenten op momenten Wanneer je nauwelijks over de aarde lijkt te lopen En ik realiseer me dat ik mijn hele leven heb gezocht Zoekend naar een engel Naar een engel (jij bent een engel) Dus kom vertel me je verhaal Ik zal je alles vertellen Kijkend naar rococo standbeelden En schilderijen aan de muur Zittend daar hoog en machtig Was dit eden was dit de hel Ik moest het weten