Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ant adam Songtekst: yin yang

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ant adam - yin yang ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van yin yang? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ant adam! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van ant adam en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals yin yang .

Origineel

I got Utah dust Inside my boots Peroxide Covering my roots Know what it's like to love And like to be loved I tell you it's such a thrilling thing That's just the Yin and the Yang of it Sweet China went to dust for the want of it Call it Zen or call it Buddah Inner peace or Heavy Banana That's just the Yin and the Yang of it Sweet China swam in blood for the need of it So don't you ask me to stop wanting Don't ask me to stop needing it It's just the Yin and the Yang of it Call it Zen or call it Buddah Inner peace or Heavy Banana That's just the Yin and the Yang of it It's got some words and a beat to it So don't you ask me to stop wanting it Don't ask me to stop needing it It's just the Yin and the Yang of it In from the cold Show me ecstasy Just let the tears Roll on out of me Know what it's like to love And like to be loved I tell you it's such a thrilling thing That's just the Yin and the Yang of it

 

Vertaling

Ik heb Utah stof In mijn laarzen Peroxide Covering my roots Know what it's like to love En om bemind te worden Ik zeg je dat het zo opwindend is Dat is gewoon de Yin en de Yang ervan Zoet China is tot stof vergaan door gebrek eraan Noem het Zen of noem het Buddah Innerlijke vrede of zware banaan Dat is gewoon de Yin en de Yang ervan Zoet China zwom in bloed voor de noodzaak ervan Dus vraag me niet te stoppen met willen Vraag me niet te stoppen het nodig te hebben Het is gewoon de Yin en de Yang ervan Noem het Zen of noem het Buddah Innerlijke vrede of zware banaan Dat is gewoon de Yin en de Yang ervan Het heeft wat woorden en een beat Dus vraag me niet te stoppen het te willen Vraag me niet te stoppen het nodig te hebben Het is gewoon de Yin en de Yang ervan In from the cold Laat me extase zien Just let the tears Roll on out of me Know what it's like to love En om bemind te worden Ik zeg je dat het zo opwindend is Dat is gewoon de Yin en de Yang ervan