Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ant banks Songtekst: 4 tha hustlas

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ant banks - 4 tha hustlas ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van 4 tha hustlas? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ant banks! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van ant banks en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals 4 tha hustlas .

Origineel

Too $hort: If your a real hustler your sure to get rich. [Chorus] This is for the hustlas, come on This is for the hustlas, oh This is for the hustlas, come on This is for the hustlas, oh Oh, come on, come on I make money like a motherfucker It ain't no thang to me Short Dog in the house spittin' game wit Breed Ain't no bust partner, that's the third week I'm going to pimp these hoes, they can't work me How the hell you think I get to ride a B-12? The phone and TV ended with a green smell I went from Oakland to Atlanta with my top down Short Dog, my shit is nation wide now You can ask Breed or Pac it don't stop I ain't bull shittin' make a mill when I rock Three players in the game and it's a major Bitch you want to get me better hit me on my pager Today I'm on the west coast Tomorrow I'm in Texas Flip the Benz and Farri, sold the Lexus Shorty drop the bass in the mix You know what's next bitch I'm sure to get rich [Chorus] Ha ha I'd be the thuggin' ass outlaw Til my fuckin' casuct drops Fuck around and make me blast on these bastard cops This is for the hustlas Believe me coming stapped with the gak When you see me Label me a threat to society, but I ain't quitin' Thug life motherfucker ain't no bull shittin' Born in these projects destined to fate Collecting mail on these broke bitches Slanging that game Now shit done changed It ain't the the same I ain't lyin' niggas are dyin' Three strikes have you motherfuckers flyin' In the penitentiary or in the cemetery Gettin' high no need to worry Last year niggas knockin' up the block and in between shots Pumpin' tapes from that nigga Breed and Pac This year bringin' you the fix Including Ant Banks in the mix We're sure to get rich Still I ride. [Chorus] I'm a cold-hearted fool I mean a fool at heart, head strong And I won't be headed home if he falls apart Contact niggas like a part time When I ride the beat Ain't no way to hide from the dark side Man of many men's till the very end And blend in and change my iden Just to mix up with the game They know me by the Breed and they don't know it's my last name It's mind over matter I don't mind, you don't matter Pull a glock and watch the whole block scatter And we can have us a gak to gak talk Do it old style and do a back to back walk Count to ten and say goodbye to your friends And we can put the bull shit to an end I figure if he plays around he lays around And he's a motherfucker ? calls a corner when I'm around Bodies are buried and found all around And parish and charish and thoughts just to be true Punk, fellas behave ya and it just might save ya So guard your girl and pickup your pistol Cause you can't get wit Breed the weed head lyrical nit wit The shit won't change as long as I'm alive I gotta survive and keep it tight [Chorus]

 

Vertaling

Te kort: Als je een echte ritselaar bent, word je zeker rijk. [Chorus] This is for the hustlas, come on Dit is voor de hustlas, oh This is for the hustlas, come on This is for the hustlas, oh Oh, kom op, kom op I make money like a motherfucker It ain't no thang to me Short Dog in the house spittin' game with Breed Het is geen arrestatie partner, dat is de derde week Ik ga deze hoeren pimpen, ze kunnen me niet werken Hoe denk je dat ik op een B-12 mag rijden? De telefoon en TV eindigden met een groene geur. Ik ging van Oakland naar Atlanta met mijn top naar beneden Short Dog, mijn shit is nu nationaal Je kunt het Ras of Pac vragen, het houdt niet op. Ik ben geen bull shittin' maak een miljoen als ik rock Drie spelers in het spel en het is een major Bitch, als je me wilt pakken, bel me dan op mijn pieper. Vandaag ben ik aan de westkust Morgen ben ik in Texas Flip de Benz en Farri, verkocht de Lexus Shorty laat de bas in de mix vallen Je weet wat er gaat gebeuren, trut. Ik weet zeker dat ik rijk word [Chorus] Ha ha I'd be the thuggin' ass outlaw Til my fuckin' casuct drops Fuck around and make me blast on these bastard cops Dit is voor de hustlas Geloof me, ik kom er aan Als je me ziet. Noem me een bedreiging voor de samenleving, maar ik geef niet op. Thug life motherfucker ain't no bull shittin' Born in these projects destined to fate Collecting mail on these broke bitches Slanging that game Now shit done changed It ain't the same Ik lieg niet, negers sterven Three strikes have you motherfuckers flyin' In de gevangenis of op de begraafplaats Gettin 'high no need to worry Last year niggas knockin' up the block and in between shots Pumpin' tapes van die nigga Breed en Pac This year bringin' you the fix Inclusief Ant Banks in de mix We're sure to get rich Toch rijd ik. [Chorus] I'm a cold-hearted fool Ik bedoel een dwaas in hart en nieren En ik ga niet naar huis als hij uit elkaar valt Contact niggas like a part time When I ride the beat Er is geen manier om je te verbergen voor de donkere kant Man van vele mannen tot het einde And blend in and change my iden Just to mix up with the game Ze kennen me van het ras en ze weten niet dat het mijn achternaam is. Het is geest boven materie Ik vind het niet erg, jij vindt het niet erg Trek een slot en kijk hoe het hele blok uit elkaar valt En we kunnen een gak to gak gesprek hebben Doe het op de oude manier en doe een rug-aan-rug wandeling Tel tot tien en zeg vaarwel tegen je vrienden. En we kunnen een eind maken aan die onzin. Ik denk dat als hij rondspeelt, hij rondhangt En hij is een klootzak die een hoek omgaat als ik in de buurt ben. Lichamen worden overal begraven en gevonden En parish en charish en gedachten gewoon om waar te zijn Punk, fellas behave ya and it just might save ya Dus bewaak je meisje en pak je pistool Cause you can't get with Breed the weed head lyrical nit wit De shit zal niet veranderen zolang ik leef I gotta survive and keep it tight [Chorus]