Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: anthony callea Songtekst: addicted to you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: anthony callea - addicted to you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van addicted to you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van anthony callea! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van anthony callea en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals addicted to you .

Origineel

I call sleep. I can't think I don't know what's wrong with me I see you. within me 0r am I just imagining A vision of how we could have been now But I only see me somehow I'm falling so far What we're leaving behind is in the back of my mind 'cause I'm addicted to you [Chorus] Lets take it right from the start Can't bare us to be apart no more Don't walk away from me now Can't lose the love that I found I'll promise you no more tears, or fears Just give me a chance to show you now How my love can change your heart Don't you see me Why can't it be like it used to be A light shines in my night Its the promise of everything that we could've been Its come apart at the seams I'm living inside my head, I don't care what's said 'cause you've opened my heart Don't you tear me apart 'cause I'm addicted to you [Chorus] Lets take it right from the start Can't bare us to be apart no more Don't walk away from me now Can't lose the love that I found I'll promise you no more tears, or fears Just give me a chance to show you now How my love can change your heart Can't you remember baby all the love we shared It's hurting me to think that you're no longer here I couldn't keep you near me I sat down and cleared my mind And told myself it's just a matter of time Yeah 'cause I'm addicted to you [Chorus] Lets take it right from the start Can't bare us to be apart no more Don't walk away from me now Can't lose the love that I found I'll promise you no more tears, or fears Just give me a chance to show you now How my love can change your heart 'cause I'm addicted to you

 

Vertaling

Ik roep slaap. Ik kan niet denken. Ik weet niet wat er mis is met mij Ik zie je in mij. of verbeeld ik het me gewoon Een visioen van hoe we nu hadden kunnen zijn Maar ik zie alleen mezelf op een of andere manier I'm falling so far Wat we achterlaten zit in mijn achterhoofd want ik ben verslaafd aan jou [refrein] Lets take it right from the start Can't bare us to be apart no more Don't walk away from me now Can't lose the love that I found I'll promise you no more tears, or fears Geef me een kans om je nu te laten zien Hoe mijn liefde je hart kan veranderen Zie je me niet Waarom kan het niet zijn zoals het vroeger was Een licht schijnt in mijn nacht Het is de belofte van alles wat we hadden kunnen zijn Het valt uit elkaar aan de naden Ik leef in mijn hoofd, het kan me niet schelen wat er gezegd wordt 'cause you've opened my heart Haal me niet uit elkaar Want ik ben verslaafd aan jou [refrein] Lets take it right from the start Can't bare us to be apart no more Don't walk away from me now Can't lose the love that I found I'll promise you no more tears, or fears Geef me een kans om je nu te laten zien Hoe mijn liefde je hart kan veranderen Kun je je al die liefde die we deelden niet herinneren? Het doet me pijn om te denken dat je er niet meer bent Ik kon je niet bij me houden. Ik ging zitten en maakte mijn hoofd leeg And told myself it's just a matter of time Ja 'cause I'm addicted to you [refrein] Lets take it right from the start Can't bare us to be apart no more Don't walk away from me now Can't lose the love that I found I'll promise you no more tears, or fears Geef me een kans om je nu te laten zien Hoe mijn liefde je hart kan veranderen 'cause I'm addicted to you