Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: anthony callea Songtekst: bridge over troubled water

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: anthony callea - bridge over troubled water ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van bridge over troubled water? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van anthony callea! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van anthony callea en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals bridge over troubled water .

Origineel

When you're weary, feeling small When tears are in your eyes, I will dry them all I'm on your side when times get rough And friends just can't be found [Chorus] Like a bride over toubled water I will lay me down Like a bridge over troubled water I will lay me down When you're down and out When you're on the street When evening falls so hard I will comfort you I will take your part when darkness comes And pain is all around [Chorus] Sail on silver girl Sail on by Your time has come to shine All your dreams are on their way See how they shine If you need a friend I'm sailing right behind [Chorus]

 

Vertaling

Als je moe bent, je klein voelt Als je tranen in je ogen hebt, zal ik ze allemaal drogen Ik sta aan jouw kant als de tijden zwaar worden And friends just can't be found [refrein] Als een bruid over beroerd water Ik zal me neerleggen Als een brug over troebel water Ik zal me neerleggen When you're down and out Wanneer je op straat staat Wanneer de avond zo hard valt zal ik je troosten Ik zal jouw deel nemen als de duisternis komt En pijn overal is [refrein] Sail on silver girl Zeil door Jouw tijd is gekomen om te schijnen Al je dromen zijn onderweg Zie hoe ze schitteren Als je een vriend nodig hebt zeil ik je achterna [refrein]