Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: anthony evans Songtekst: even more

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: anthony evans - even more ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van even more? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van anthony evans! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van anthony evans en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals even more .

Origineel

Why does it take blue skies that turn to gray Before I have something to tell you about I'm gonna change the way that I pray And turn it inside out [Chorus] So now when I say I need you It's not the way it was before Your glory became what my heart is beating for I need you even more, yeah Sometimes it seems, I'm serving you just for me Sometimes I'm blinded by the things that I think I need Time after time you opened my eyes Then take them off of me [Chorus] All my own desires They seem to fade away In the power of the moment When I say (I need you) When I say I need you It's not the way it was before Your glory became what my heart is beating for [Chorus] I need you even more I need you even more Why does it take blue skies that turn to gray.

 

Vertaling

Waarom is er een blauwe lucht nodig die grijs wordt Voordat ik iets heb om je over te vertellen Ik ga de manier waarop ik bid veranderen En het binnenstebuiten keren [refrein] Dus als ik nu zeg dat ik je nodig heb Het is niet meer zoals het eerst was Uw glorie werd waar mijn hart voor klopt Ik heb je nog meer nodig, ja Soms lijkt het, dat ik je alleen voor mij dien Soms ben ik verblind door de dingen die ik denk nodig te hebben Keer op keer opende U mijn ogen Dan neem je ze van me af [refrein] Al mijn eigen verlangens Ze lijken te vervagen In de kracht van het moment Wanneer ik zeg (ik heb je nodig) Als ik zeg dat ik je nodig heb Het is niet meer zoals het was Jouw glorie werd waar mijn hart voor klopt [refrein] Ik heb je nog meer nodig Ik heb je nog meer nodig Waarom is er een blauwe lucht nodig die grijs wordt.