Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: anthony evans Songtekst: here i am

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: anthony evans - here i am ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van here i am? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van anthony evans! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van anthony evans en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals here i am .

Origineel

I never imagined I'd feel This way Hopelessly lost alone in my pain I've tried to get by on my own Now i knowI I was wrong I Was Wrong Here I Am Please Take This heart Lord I Need All That you are Capture me now Let your mercy rain down I'm waiting for just one touch of your hand Here i am Can you mend what I've broken Give back what i Lost Heal and Restore the wounds and these scars Lord i am honestly desperately Trusting in you, Im trusting in you Chorus OH, Bring me back again Lord i need you love There's nowhere else turn I've got nowhere else to run Chorus x2 here I Am Here i Am

 

Vertaling

Ik had nooit gedacht dat ik me zo zou voelen Hopeloos verloren alleen in mijn pijn Ik heb geprobeerd me alleen te redden. Nu weet ik dat ik fout zat. Ik had het mis. Hier ben ik. Neem dit hart Heer ik heb alles nodig wat U bent Vang me nu Laat Uw genade neerdalen Ik wacht op slechts één aanraking van uw hand Hier ben ik Kun je herstellen wat ik heb gebroken Teruggeven wat ik verloren heb Genezen en herstellen de wonden en deze littekens Heer ik ben eerlijk wanhopig Ik vertrouw op U, ik vertrouw op U Refrein OH, Breng me weer terug Heer ik heb u nodig liefde There's nowhere else turn I've got nowhere else to run Refrein x2 hier ben ik Hier ben ik