Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: anthony hamilton Songtekst: hard to breathe

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: anthony hamilton - hard to breathe ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hard to breathe? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van anthony hamilton! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van anthony hamilton en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hard to breathe .

Origineel

Made me change my plan Walk in a different space Loving you is all I seem to think about And Will you let me go if I Turn around and walk the other way Or would u haunt my heart For the rest of my life? I don't want to be caught up in you and I don't want to have to see your face In every other woman, [Chorus] It get's hard to breathe Only when I'm next to you I guess I got caught up in you I got to break these chains It's so hard to sleep I feel your love Is closing in Forcing me to play my hand And I don't want to win Loosing sleep for days The distraction that you made Keeping me from moving on Piecing back my life Would it be this way if I Had never fell in love with you I think it'd be quite alright If I never knew your name I don't wanna be caught up in you And I don't wanna see your face In every other woman [Chorus] Moving just too much Think I'm giving up It get's hard to breathe Only when I'm next to you I guess I got caught up in you I wanna break these chains It's so hard to sleep I feel your love Is closing in Feel your love Closing in on me It's gets hard to breathe I'm up late at night I thought I saw you in my dreams Thought I saw you in my dreams

 

Vertaling

Liet me mijn plan veranderen Loop in een andere ruimte Houden van jou is alles waar ik aan lijk te denken En Zal je me laten gaan als ik omdraai en de andere kant op loop Of zou je mijn hart achtervolgen Voor de rest van mijn leven? Ik wil niet in jou gevangen zitten en Ik wil je gezicht niet hoeven zien Bij elke andere vrouw, [refrein] It get's hard to breathe Only when I'm next to you I guess I got caught up in you I got to break these chains It's so hard to sleep Ik voel je liefde Dichtbij komt Dwingt me mijn hand te spelen En ik wil niet winnen Dagenlang slaap verliezen De afleiding die je maakte Houdt me tegen om verder te gaan Mijn leven weer in elkaar te zetten. Zou het zo zijn als ik nooit verliefd op je was geworden Ik denk dat het wel goed zou zijn als ik je naam nooit had geweten Ik wil niet in je gevangen zitten En ik wil je gezicht niet zien In elke andere vrouw [Chorus] Moving just too much Think I'm giving up It get's hard to breathe Only when I'm next to you I guess I got caught up in you I wanna break these chains It's so hard to sleep Ik voel je liefde dichterbij komt Voel je liefde Sluit in op mij It's gets hard to breathe I'm up late at night Ik dacht dat ik je in mijn dromen zag Ik dacht dat ik je in mijn dromen zag