Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: anthony smith Songtekst: airborn

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: anthony smith - airborn ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van airborn? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van anthony smith! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van anthony smith en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals airborn .

Origineel

I wanna know who invented the wheel Tell me who discovered steel It was the wheel and the steel that caused this pain That made the car that took her away I wanna know who invented the wheel I wanna know, who found the rock Tell me who made the black top It was the rock and the black top that caused this pain And made the road for the car that took her away Somebody give me a name I just need someone to blame For all of this heartache and pain I've been feelin' Since she let me go, I wanna know I wanna know who invented the time Out in this spand when she was mine It was all that time I didn't take It was the rock and the black top that made the highway For the wheel and the steel for the car that took her away Somebody give me a name I just need someone to blame For all of this heartach and pain that I've been feelin' Since she let me go, I wanna know I wanna know, I wanna know who invented the wheel

 

Vertaling

Ik wil weten wie het wiel heeft uitgevonden Zeg me wie staal ontdekte Het was het wiel en het staal dat deze pijn veroorzaakte Dat de auto maakte die haar meenam Ik wil weten wie het wiel heeft uitgevonden Ik wil weten, wie de steen heeft gevonden Zeg me wie de zwarte top heeft gemaakt Het was de rots en de zwarte top die deze pijn veroorzaakten En de weg maakte voor de auto die haar meenam Kan iemand me een naam geven? Ik heb iemand nodig om de schuld te geven Voor al dit hartzeer en pijn die ik voel Sinds ze me liet gaan, wil ik het weten. Ik wil weten wie de tijd heeft uitgevonden In deze wereld toen ze van mij was Het was al die tijd die ik niet nam Het was de rots en de zwarte top die de snelweg maakte Voor het wiel en het staal voor de auto die haar meenam Somebody give me a name I just need someone to blame Voor al deze hartzeer en pijn die ik heb gevoeld Sinds ze me liet gaan, wil ik het weten. Ik wil weten, ik wil weten wie het wiel heeft uitgevonden