Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: anthony smith Songtekst: who invented the wheel

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: anthony smith - who invented the wheel ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van who invented the wheel? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van anthony smith! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van anthony smith en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals who invented the wheel .

Origineel

I wanna know, who invented the wheel. Tell me who discovered steel. It was the wheel and the steel that caused this pain, That made the car that took him away. I wanna know, who invented the wheel. I wanna know, who found the rock. Tell me who made the black top. It was the rock and the black top that caused this pain, And made the road for the car, that took him away. Somebody give me a name. Cause I just need someone to blame. For all of this heartache, And pain I've been feelin' since he had to go, I wanna know. I wanna know who invented the time. Out in this spand when he was mine. It was all that time I didn't take, It was the rock and the black top that made the highway, For the wheel and the steel for the car, that took him away. Somebody give me a name. Cause I just need someone to blame. For all of this heartache, And pain I've been feelin' since he had to go, I wanna know. I wanna know. I wanna know who invented the wheel.

 

Vertaling

Ik wil weten, wie het wiel heeft uitgevonden. Zeg me wie staal heeft uitgevonden. Het was het wiel en het staal dat deze pijn veroorzaakte, Dat maakte de auto die hem meenam. Ik wil weten wie het wiel heeft uitgevonden. Ik wil weten wie de steen heeft gevonden. Zeg me wie de zwarte top heeft gemaakt. Het was de rots en de zwarte top die deze pijn veroorzaakten, en de weg maakten voor de auto, die hem meenam. Kan iemand me een naam geven. Want ik heb iemand nodig om de schuld te geven. Voor al dit hartzeer, en pijn die ik voel sinds hij weg moest, wil ik het weten. Ik wil weten wie de tijd heeft uitgevonden. In dit land, toen hij van mij was. Het was al die tijd die ik niet heb genomen, Het was de rots en de zwarte top die de snelweg maakte, Voor het wiel en het staal voor de auto, die hem meenamen. Kan iemand me een naam geven. Want ik heb iemand nodig om de schuld te geven. Voor al dit hartzeer, en pijn die ik voel sinds hij weg moest, wil ik het weten. Ik wil het weten. Ik wil weten wie het wiel heeft uitgevonden.