Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: antoine l dunn Songtekst: save yourself

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: antoine l dunn - save yourself ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van save yourself? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van antoine l dunn! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van antoine l dunn en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals save yourself .

Origineel

Intro I love you You are free We will be Eternally Verse Everyday I think of you and... Every thought I think you'll see Every night I close my eyes I wonder how I need to be And when I never hear from you I hurt inside because your free Afraid im not the one for you and you are not the one for me But I don't know what else to for loving you is all I need I pray for just one dance with you to hold you close and make you see That love will pave the way for you and me and drown our tears and fears at sea and sail away eternally in love Chorus Save yourself from you and me Save yourself from me and you And all the hurt and pain from yesterday that we've both been through Save yourself from you and me Save yourself from me and you Tomorrow promises our happiness If our hearts set sail to love(love love love...Yea) Verse (Ayee)Baby I can't think Baby I can't eat Baby I can't sleep at night I toss and turn my heart just burns nothing I do feels right(Ayee) Everywhere I go I never know if it's the right thing to do(Ayee) At home I wait The floor I pace Waiting to see your face Family and friendse to an end cause they can't take your place(Ayee) I've lost my mind and track of time Tying to find what to do Cause I'm so in love with you(Yea) so in love with you... and I just wanna save Save yourself from you and me(oh whoa) Save yourself from me and you(oh Ooo) Tomorrow promises our happiness

 

Vertaling

Intro ik hou van je Je bent vrij We zullen zijn Voor eeuwig Vers Elke dag denk ik aan jou en ... Elke gedachte die ik denk dat je zult zien Elke avond sluit ik mijn ogen en vraag ik me af hoe ik moet zijn En als ik nooit van je hoor, doe ik van binnen pijn omdat je vrij bent Bang, ik ben niet degene voor jou en jij bent niet degene voor mij Maar ik weet niet wat ik nog meer moet doen om van je te houden Ik bid voor slechts één dans met jou om je vast te houden en je te laten zien Die liefde zal de weg vrijmaken voor jou en mij en verdrinken onze tranen en angsten op zee en eeuwig wegvaren in liefde Refrein Red jezelf van jou en mij Red jezelf van mij en jou En alle pijn en pijn van gisteren die we allebei hebben meegemaakt Red jezelf van jou en mij Red jezelf van mij en jou Morgen belooft ons geluk Als ons hart koers zet om lief te hebben (liefde, liefde, liefde ... ja) Vers (Ayee) Baby, ik kan niet denken Schatje, ik kan niet eten Schatje, ik kan 's nachts niet slapen Ik gooi en draai me om mijn hart brandt gewoon niets wat ik doe voelt goed (Ayee) Overal waar ik heen ga Ik weet nooit of dit het juiste is om te doen (Ayee) Thuis wacht ik De vloer loop ik Wachten om je gezicht te zien Familie en vriend tot het einde omdat ze je plaats niet kunnen innemen (Ayee) Ik ben gek geworden en de tijd uit het oog verloren Koppelen om te vinden wat te doen Omdat ik zo verliefd op je ben (ja) zo verliefd op jou... en ik wil gewoon redden Red jezelf van jou en mij (oh whoa) Red jezelf van mij en jou (oh Ooo) Morgen belooft ons geluk