Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: antony e gabriel Songtekst: cachacity

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: antony e gabriel - cachacity ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van cachacity? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van antony e gabriel! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van antony e gabriel en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals cachacity .

Origineel

Minha cidade tá muito parada. Já proibiram o som até de madrugada. Tô entediado sem lugar pra ir. Eu querendo festar e a cidade quer dormir. Quem me dera, se essa cidade fosse minha. Eu ia decretar o meu buteco, minha vida. E dali pra frente. Nunca não faltaria pinga. Vem pra Cachacity. Beber sem limite. Vai ter bolsa cerveja. Moda sertaneja, pinga de alambique. Vem pra Cachacity, vem

 

Vertaling

Mijn stad is erg stil. Ze hebben het geluid al verboden tot zonsopgang. Ik verveel me en heb geen plek om heen te gaan. Ik wil feesten en de stad wil slapen. Ik wou dat dit mijn stad was. Ik zou mijn nachtclub tot mijn leven verklaren. En vanaf dat moment. Ik zou nooit zonder drank komen te zitten. Kom naar Cachacity. Drink zonder limiet. Je zult een bierzak hebben. Sertanejo mode, drank uit de alembic. Kom naar Cachacity, kom