Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: anuar zain Songtekst: lelaki ini

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: anuar zain - lelaki ini ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lelaki ini? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van anuar zain! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van anuar zain en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lelaki ini .

Origineel

Kasih Kenanganku ingatan saat-saat dulu Kasih Apakah dirimu Merasakan semua itu Ke manapun hendakku pergi Ku masih melihat bayanganmu cintaku Dan ke manapun arah Angin ku berlari Hati ini masih kau miliki Lelaki ini Yang selalu mencintamu Selalu tanpa ragu Lelaki ini Yang selalu memuja Hanya dirimu Yang bertahta dalam sanubariku Sanubariku ooo... Aku yang mencinta kamu Hanya dirimu Oh... Kerana cintaku Tak berbatas waktuku Kerana cintaku Tak mengenal jemu hatimu Hatimu oo... Yang bertahta dalam sanubariku

 

Vertaling

Liefde Mijn herinneringen zijn herinneringen aan vroeger Liefde Ben jij Voel het allemaal Waar ik ook heen wil Ik zie je schaduw nog steeds mijn liefde En in elke richting Mijn wind liep op Je hebt nog steeds dit hart Deze man Die altijd van je hield Altijd zonder twijfel Deze man Die altijd dol is Alleen jij Degene die in mijn hart regeert Mijn Sanu Ooo ... ik hou van je Alleen jij Oh ... Vanwege mijn liefde Onbeperkt mijn tijd Vanwege mijn liefde Weet niet dat je hart verveeld is Je hart oo ... Degene die in mijn hart regeert