Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: anvil Songtekst: straight between the eyes

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: anvil - straight between the eyes ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van straight between the eyes? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van anvil! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van anvil en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals straight between the eyes .

Origineel

(Lips, Reiner, Allison, Dickson) Make out, watch out That's what this is all about Never get enough of it Go down, look around Tell me baby what you've found Better get a hold of it Unzip kinda hip Babe I think I got your trip You're trying to impress me Look now saying "wow" But you're gonna try somehow Baby don't depress me It's your big chance Don't - don't blow it You only get one try Hit you straight between the eyes Lipstick does the trick Won't you give my friend a lick? Ring around the collar Squeeze tight, all your might Can you make me feel alright? Make me hoot and holler You only get one try Hit you straight between the eyes Straight between the eyes Lookout! Got a morning tent, space for rent This is how your time is spent Sitting on a flagpole So sweet in the sheets Baby can you dig the beat Pounding out a drum roll Bang bang let it hang I can't wait to tell the gang All about you passion What fun now I'm done And I really got to run You know it's all the fashion It's your big chance Don't - don't blow it You only get one try Hit you straight between the eyes Straight between the eyes Straight between the eyes I'm gonna hit ya, hit ya, hit ya, hit ya Straight between the eyes

 

Vertaling

(Lips, Reiner, Allison, Dickson) Make out, watch out Dat is waar het allemaal om draait Krijg er nooit genoeg van Ga naar beneden, kijk rond Vertel me baby wat je hebt gevonden Je kunt het maar beter vastpakken Unzip kinda hip Schatje, ik denk dat ik je trip heb You're trying to impress me Kijk nu en zeg "wow" Maar je gaat het toch proberen Baby don't depress me Het is je grote kans Verpest het niet Je krijgt maar één kans. Raak je recht tussen de ogen Lippenstift doet de truc Wil je mijn vriend een likje geven? Ring rond de kraag Knijp stevig, met al je kracht Kan je me goed laten voelen? Laat me gillen en schreeuwen Je mag het maar één keer proberen. Sla je recht tussen de ogen Recht tussen de ogen Uitkijkpost. Ik heb een ochtendtent, ruimte te huur Dit is hoe je je tijd doorbrengt Zittend op een vlaggenmast So sweet in the sheets Baby can you dig the beat Pounding out a drum roll Bang bang let it hang I can't wait to tell the gang All about you passion What fun now I'm done En ik moet echt rennen Je weet dat het allemaal mode is It's your big chance Verpest het niet Je krijgt maar één poging Raak je recht tussen de ogen Recht tussen de ogen Recht tussen de ogen Ik ga je raken, je raken, je raken, je raken Recht tussen de ogen