Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: anybody killa Songtekst: feel this way

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: anybody killa - feel this way ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van feel this way? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van anybody killa! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van anybody killa en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals feel this way .

Origineel

As these words are turning I keep thinking this will never end. At times I get lonely and I need someone to confide in. Always under pressure and I never take time to relax. Sometimes I just wish I could collapse. But then I'd miss you. Why do I feel this way? Someone help me, someone tell me. Why do I feel this way? Or is it all just built in my head? Why do I feel this way? Someone help me, someone tell me. Why do I feel this way? Or is it all just built in my head? I try to focus and just handle things thate my way. Don't let shit get to me 'cause there will always be another day. Maintain my emotions if I don't then I'll be sure to fall. And I'll be damned to let myself desaulve. So you better get used to me. Why do I feel this way? Someone help me, someone tell me. Why do I feel this way? Or is it all just built in my head? Why do I feel this way? Someone help me, someone tell me. Why do I feel this way? Or is it all just built in my head? These nights are getting shorter, this ride is seeming longer. When will it end? Even though I really don't want it to. These nights are getting shorter, this ride is seeming longer. When will it end? Even though I really don't want it to. These nights are getting shorter, this ride is seeming longer. When will it end? Even though I really don't want it to. These night are getting shorter, this ride is seeming longer. When will it end? Even though I really don't want it to. Why do I feel this way? Someone help me, someone tell me. Why do I feel this way? Or is it all just built in my head? Why do I feel this way? Someone help me, someone tell me. Why do I feel this way? Or is it all just built in my head? Why do I feel this way? Someone help me, someone tell me. Why do I feel this way? Or is it all just built in my head? Why do I feel this way? Someone help me, someone tell me. Why do I feel this way? Or is it all just built in my head? Or is it all just built in my head (x4)

 

Vertaling

Terwijl deze woorden veranderen, denk ik dat dit nooit zal eindigen. Soms word ik eenzaam en heb ik iemand nodig om in vertrouwen te nemen. Altijd onder druk en ik neem nooit de tijd om te ontspannen. Soms wou ik dat ik kon instorten. Maar dan mis ik je. Waarom voel ik me zo? Iemand helpt me, iemand vertelt het me. Waarom voel ik me zo? Of is het allemaal gewoon in mijn hoofd ingebouwd? Waarom voel ik me zo? Iemand helpt me, iemand vertelt het me. Waarom voel ik me zo? Of is het allemaal gewoon in mijn hoofd ingebouwd? Ik probeer me te concentreren en dingen gewoon op mijn manier af te handelen. Laat me niet in de maling nemen, want er zal altijd een andere dag zijn. Behoud mijn emoties als ik dat niet doe, dan val ik zeker. En ik zal verdoemd zijn mezelf te laten verdwijnen. Dus je kunt beter aan me wennen. Waarom voel ik me zo? Iemand helpt me, iemand vertelt het me. Waarom voel ik me zo? Of is het allemaal gewoon in mijn hoofd ingebouwd? Waarom voel ik me zo? Iemand helpt me, iemand vertelt het me. Waarom voel ik me zo? Of is het allemaal gewoon in mijn hoofd ingebouwd? Deze nachten worden korter, deze rit lijkt langer. Wanneer eindigt het? Ook al wil ik het echt niet. Deze nachten worden korter, deze rit lijkt langer. Wanneer eindigt het? Ook al wil ik het echt niet. Deze nachten worden korter, deze rit lijkt langer. Wanneer eindigt het? Ook al wil ik het echt niet. Deze nacht wordt korter, deze rit lijkt langer. Wanneer eindigt het? Ook al wil ik het echt niet. Waarom voel ik me zo? Iemand helpt me, iemand vertelt het me. Waarom voel ik me zo? Of is het allemaal gewoon in mijn hoofd ingebouwd? Waarom voel ik me zo? Iemand helpt me, iemand vertelt het me. Waarom voel ik me zo? Of is het allemaal gewoon in mijn hoofd ingebouwd? Waarom voel ik me zo? Iemand helpt me, iemand vertelt het me. Waarom voel ik me zo? Of is het allemaal gewoon in mijn hoofd ingebouwd? Waarom voel ik me zo? Iemand helpt me, iemand vertelt het me. Waarom voel ik me zo? Of is het allemaal gewoon in mijn hoofd ingebouwd? Of is het allemaal gewoon in mijn hoofd ingebouwd (x4)