Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: anybody killa Songtekst: hated me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: anybody killa - hated me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hated me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van anybody killa! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van anybody killa en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hated me .

Origineel

If you ever started hating me, how would you act? Like you never fucking knew me and you ain't got my back If you ever started hating me, what would you do? Try and stab me in the back when I'm just passing through If you ever started hating me, fuck it that's it Let it be known that you're a hater and you're just full of shit If you ever started hating me, then catch your stone Underground is better living then your mainstream home If you ever started hating me, then take it to the streets Detroit, Eastside 7 mile is where we'll meet If you ever started hating me, then watch your back You'd be surprised what hood rats would do for crack If you ever started hating me, then keep your distance Why the fuck would you want to be up in my business? If you ever started hating me, it's not my fault You just probably never liked me from the start motherfucker (Chorus) I say fuck you And all for no apologies For my mythologies I be just how I be and I be wicked, too So fuck your family If they damnin me And don't try banning me This hatchet fam insanity How can it be uncaninly If you ever started hating me, then don'te around Cause I don't think you're gonna like it if I'm beating you down Pistol whipping motherfuckers for the shit that they say Like my names the only reason that I act this way If you ever started hating me, then hold your breath Cause it just might be the last thing that you have left Grabbing on to your life moving closer to death Cause juggalos are getting fed up with the shit that you spread If you ever started hating me, then bitch fuck you If it's that way motherfucker then I hate you to Tell your family eat a dick I hope they whole crew dies And they never fucking make it up to Shangri-La If you ever started hating me, then rest in peace Cause all the enemies I have are pretty much deceased Dedicated to the dark cause their soul was never wanted So now I pray that their afterlife is fucking hard (Chorus) I say fuck you And all for no apologies For my mythologies I be just how I be and I be wicked, too So fuck your family If they damnin me And don't try banning me This hatchet fam insanity How can it be uncaninly I can't help what I feel when I write so I'ma tell it And I hope to all the haters that this shit is spreading The only reason there's haters is cause they feel left out No life, no home cause juggalos shut them out So now they hide behindputers acting hard when they soft I swear to God I hope they're fingers fall off I can't stand them, to tell the truth I just don't need them around So when I see ya I'ma teach ya how to get smacked down If you ever started hating me, just fall off the earth Because the soul your body carries really has no worth Understand the situation homie hate me or not Or it's the ? that you hate that's why your stomache's in knots Always feeling left out cause you don't fit in So now you spread around this hate and still act like a friend But time will only tell how much your hatred grows That's why we always screaming fuck a juggaho (Chorus) I say fuck you And all for no apologies For my mythologies I be just how I be and I be wicked, too So fuck your family If they damnin me And don't try banning me This hatchet fam insanity How can it be uncaninly

 

Vertaling

Als je me ooit zou gaan haten, hoe zou je dan handelen? Alsof je me nooit hebt gekend en je niet achter me staat Als je me ooit zou gaan haten, wat zou je dan doen? Probeer me in de rug te steken als ik er gewoon doorheen ga Als je me ooit begon te haten, fuck it, dat is alles Laat het weten dat je een hater bent en je zit gewoon vol stront Als je me ooit bent gaan haten, pak dan je steen Ondergronds is beter leven dan je reguliere huis Als je me ooit bent gaan haten, ga het dan de straat op Detroit, Eastside 7 mijl is waar we elkaar ontmoeten Als je me ooit gaat haten, pas dan op je rug Het zou je verbazen wat hoodratten zouden doen voor crack Als je me ooit gaat haten, houd dan afstand Waarom zou je verdomme in mijn bedrijf willen zitten? Als je me ooit bent gaan haten, is het niet mijn schuld Je hebt me waarschijnlijk nooit leuk gevonden vanaf het begin klootzak (Refrein) Ik zeg fuck you En dat alles zonder excuses Voor mijn mythologieën Ik ben gewoon hoe ik ben en ik ben ook slecht Dus neuk je familie Als ze me verdomme En probeer me niet te verbieden Deze bijl fam krankzinnigheid Hoe kan het onkanisch zijn Als je me ooit gaat haten, kom dan niet langs Omdat ik denk dat je het niet leuk zult vinden als ik je in elkaar sla Pistool die klootzakken slaat voor de shit die ze zeggen Net als mijn namen de enige reden dat ik zo handel Als je me ooit begint te haten, hou dan je adem in Omdat het misschien wel het laatste is dat je nog hebt Grijp je leven dichter bij de dood Omdat juggalos de rotzooi die je verspreidt beu zijn Als je me ooit bent gaan haten, neuk je dan Als het zo klootzak is, dan haat ik je ook Zeg tegen je familie dat ze een lul eten. Ik hoop dat de hele bemanning sterft En ze maken het verdomme nooit goed met Shangri-La Als je me ooit bent gaan haten, rust dan in vrede Omdat alle vijanden die ik heb vrijwel overleden zijn Opgedragen aan het duister omdat hun ziel nooit gewenst was Dus nu bid ik dat hun leven na de dood verdomd hard is (Refrein) Ik zeg fuck you En dat alles zonder excuses Voor mijn mythologieën Ik ben gewoon hoe ik ben en ik ben ook slecht Dus neuk je familie Als ze me verdomme En probeer me niet te verbieden Deze bijl fam krankzinnigheid Hoe kan het onkanisch zijn Ik kan het niet helpen wat ik voel als ik schrijf, dus ik vertel het En ik hoop aan alle haters dat deze shit zich verspreidt De enige reden dat er haters zijn, is omdat ze zich buitengesloten voelen Geen leven, geen huis want juggalos sloot ze buiten Dus nu verbergen ze zich achterputers die hard werken als ze zacht zijn Ik zweer bij God, ik hoop dat hun vingers eraf vallen Ik kan ze niet uitstaan, om de waarheid te zeggen, ik heb ze gewoon niet nodig Dus als ik je zie, leer ik je hoe je neergeslagen kunt worden Als je me ooit begint te haten, val dan van de aarde Omdat de ziel die je lichaam draagt ??echt geen waarde heeft Begrijp de situatie homie haat me of niet Of is het? dat je een hekel hebt, daarom zit je buikpijn in de knoop Je altijd buitengesloten voelen omdat je er niet in past Dus nu verspreid je je over deze haat en gedraag je je nog steeds als een vriend Maar de tijd zal alleen uitwijzen hoeveel je haat groeit Daarom schreeuwen we altijd een juggaho (Refrein) Ik zeg fuck you En dat alles zonder excuses Voor mijn mythologieën Ik ben gewoon hoe ik ben en ik ben ook slecht Dus neuk je familie Als ze me verdomme En probeer me niet te verbieden Deze bijl fam krankzinnigheid Hoe kan het onkanisch zijn