Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: apollo 11 Songtekst: o tempo

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: apollo 11 - o tempo ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van o tempo? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van apollo 11! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van apollo 11 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals o tempo .

Origineel

Tanto tempo. Tentando entender. O que aconteceu e o que mudou. Tantas vezes. Eu sei que eu errei. Mas eu não quis, que fosse assim. Mesmo distantes. Eu sei que nós. Eu sei, que nada foi em vão. Preciso de você pra me entender. Mesmo com diferenças, mesmo com problemas. Nunca me deixe desistir. E de tudo o que eu fiz. Eu só me arrependo de não te dizer. O que eu tinha, pra falar. Eu sei, que nada foi em vão. Preciso de você pra me entender. Mesmo com diferenças, mesmo com problemas. Nunca me deixe desistir. Eu sei, que nada foi em vão. Preciso de você pra me entender. Mesmo com diferenças, mesmo com problemas. Nunca me deixe desistir

 

Vertaling

Tot ziens. Ik probeer het te begrijpen. Wat is er gebeurd en wat is er veranderd. Zo vaak. Ik weet dat ik fout zat. Maar ik wilde niet dat het zo zou zijn. Ook al zijn we ver uit elkaar. Ik weet dat we... Ik weet dat niets tevergeefs was. Ik wil dat je me begrijpt. Zelfs met de verschillen, zelfs met de problemen. Laat me nooit opgeven. En alles wat ik heb gedaan. Ik heb alleen spijt dat ik het je niet verteld heb wat ik te zeggen had. Ik weet dat niets tevergeefs was. Ik wil dat je me begrijpt. Zelfs met de verschillen, zelfs met de problemen. Laat me nooit opgeven. Ik weet, dat niets tevergeefs was. Ik wil dat je me begrijpt. Zelfs met verschillen, zelfs met problemen. Laat me nooit opgeven