Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: apoptygma berzerk Songtekst: lndp3

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: apoptygma berzerk - lndp3 ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lndp3? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van apoptygma berzerk! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van apoptygma berzerk en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lndp3 .

Origineel

Saw you looking so sad Like everything is gone So you left them all Just leave them all behind Just realize the water is way over our heads I don't worry much, cause I'm halfway dead So why are you crying? Why are you crying? Can you tell me why, can you tell me how? Can you tell me why aren't you happy now? Whatever it is, it's really over now Can you tell me why, can you tell me now? We took them by surprise By leaving this place Some thoughts we left behind Some good and some sad You should know I hold you in my arms... You should know That I hold you in my arms...

 

Vertaling

Ik zag je zo verdrietig kijken Alsof alles weg is Dus je hebt ze allemaal achtergelaten Laat ze gewoon allemaal achter. Realiseer je dat het water ver boven ons hoofd staat. Ik maak me niet veel zorgen, want ik ben al half dood. Waarom huil je dan? Waarom huil je? Kun je me vertellen waarom, kun je me vertellen hoe? Kun je me vertellen waarom je nu niet gelukkig bent? Wat het ook is, het is nu echt voorbij. Kun je me vertellen waarom, kun je het me nu vertellen? We hebben ze verrast. Door deze plek te verlaten. Sommige gedachten lieten we achter Sommige goed en sommige triest. Je moet weten... Ik hou je in mijn armen... Je moet weten Dat ik je in mijn armen hou...