Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: apoptygma berzerk Songtekst: unicorn duet version

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: apoptygma berzerk - unicorn duet version ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van unicorn duet version? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van apoptygma berzerk! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van apoptygma berzerk en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals unicorn duet version .

Origineel

You hold the candle I once lit You shine your light When you forgive I cry You run your fingers through my hair And tell me it's worthwhile, it's all worthwhile Even when I hate myself Even when I feel your pain when you cry Even when my heart is cold You assure me it's worthwhile, it's all worthwhile You see what can't be seen You repair the damage done to me..

 

Vertaling

Jij houdt de kaars vast die ik ooit aangestoken heb Je schijnt je licht Als je vergeeft, huil ik Je strijkt met je vingers door mijn haar En zegt me dat het de moeite waard is, dat alles de moeite waard is Zelfs wanneer ik mezelf haat Zelfs wanneer ik je pijn voel wanneer je huilt Zelfs als mijn hart koud is Je verzekert me dat het de moeite waard is, dat het allemaal de moeite waard is Jij ziet wat niet gezien kan worden Jij herstelt de schade die mij is toegebracht...