Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: appleseed cast Songtekst: sinking

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: appleseed cast - sinking ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sinking? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van appleseed cast! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van appleseed cast en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sinking .

Origineel

I get the feeling that I'm sinking in you. Your hands go through me as I'm trying to think back on a better time. Like watching water in a rising tide. You'd not know me right now, you'd think that I was a man wanting to drown. Shaking words in my fists, pointing to all of the things that I won't resist. Pouring out my heart and pouring one more drink to keep it calm. Because I think I've hit the brink and this is all I can take, to keep going on.

 

Vertaling

Ik krijg het gevoel dat ik in je wegzink. Je handen gaan door me heen terwijl ik probeer terug te denken aan een betere tijd. Zoals het kijken naar water in een opkomende vloed. Als je me nu niet zou kennen, zou je denken dat ik een man ben die wil verdrinken. Woorden schuddend in mijn vuisten, wijzend naar al de dingen die ik niet zal weerstaan. Mijn hart uitstortend en nog een drankje inschenkend om het rustig te houden. Omdat ik denk dat ik de rand van de afgrond heb bereikt en dit is alles wat ik kan nemen, om door te gaan.