Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: april wine Songtekst: holly would

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: april wine - holly would ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van holly would? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van april wine! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van april wine en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals holly would .

Origineel

Back when i was in high school I was lookin' for it all the time Until i met this sweet young thing And she could see what was on my mind And girls used to tease me And say "well i don't know if i should" But i never really cared that much 'Cause i knew that holly would And holly would drive me crazy Holly would get it on And holly would love to please me Holly girl where have you gone She brought me to her side and said "Myles, i don't want to cause a scene But come with me and I'll show you boy What 7 up really means" She wasn't all that pretty And the fact is she was a mess But she had the right attitude And i liked holly best And holly would drive me crazy Holly would get it on Holly would love to please me Holly girl where have you gone, yeah She'd come into the school yard To show you a better time She'd let you smoke her cigarettes And she always had some wine She was really somethin' The fact is she was a mess But she had the right attitude And i liked holly best And holly would drive me crazy Holly would get it on And holly would love to tease me Holly girl where have you gone Holly would drive me crazy Holly would get it on And holly would love to tease me Holly girl where have you gone

 

Vertaling

Toen ik op de middelbare school zat was ik er de hele tijd naar op zoek Tot ik een lief jong ding ontmoette En ze kon zien wat er in mijn gedachten omging En meisjes plaagden me En zeiden: "Nou, ik weet niet of ik het zou moeten doen" Maar het kon me nooit zoveel schelen Want ik wist dat Holly dat zou doen En Holly zou me gek maken Holly zou het doen En Holly zou me graag behagen Holly girl waar ben je gebleven Ze bracht me naar haar zijde en zei "Myles, ik wil geen scène veroorzaken maar kom met me mee en ik zal je laten zien jongen Wat 7-up echt betekent. Ze was niet zo mooi. En het feit is dat ze een puinhoop was Maar ze had de juiste houding En ik vond Holly het leukst En Holly zou me gek maken Holly zou het doen Holly zou me graag behagen Holly girl waar ben je gebleven, yeah She'd come into the school yard Om je een betere tijd te laten zien She'd let you smoke her cigarettes And she always had some wine She was really somethin' Het feit is dat ze een puinhoop was But she had the right attitude And I liked Holly best En Holly zou me gek maken Holly zou het krijgen op En Holly vond het heerlijk om me te plagen Holly meisje waar ben je gebleven Holly maakt me gek Holly would get it on En Holly zou me graag plagen Holly meisje waar ben je gebleven