Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: apulanta Songtekst: ei jaksa naurattaa

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: apulanta - ei jaksa naurattaa ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ei jaksa naurattaa? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van apulanta! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van apulanta en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ei jaksa naurattaa .

Origineel

Viikon pt seinn hakkasin Tein vuokses turhaan itsarin Silti sua en saanutkaan Sua kai liikaa rakastin Itseni haavoitin Ja s mulle naurat vaan Oi beibi mulle nauroit vaan Unohtaa saan suudelmat pumpuliruusut unelmat En sua taida kiinnostaa Mik muissa on parempaa? S jahtaat hauista, suurempaa Ei jaksa naurattaa ei beibi jaksa naurattaa

 

Vertaling

De week pt begon ik te staan Ik heb tevergeefs zelfmoord gepleegd Maar ik kon je nog steeds niet krijgen Ik denk dat ik te veel van je hield Ik heb mezelf verwond. En je lacht me uit Oh, baby, je lachte naar me Ik zal al je kussen vergeten Pompoen-roos dromen Ik denk niet dat je geïnteresseerd bent Wat is er beter dan de rest? Je jaagt op een hap, een grotere hap Ik lach niet. ♪ I can't laugh, baby, I can't laugh ♪