Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: aquanote Songtekst: the last one

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: aquanote - the last one ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the last one? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van aquanote! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van aquanote en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the last one .

Origineel

Who am I? Wipe the tears in your eyes I've tried to be right by your side In your time of need, love spun in perfect melodies Right as Ray, I came to take your pain away But you just don't hear me Love, I am royalty Song filled with poetry Love, been 'round for centuries Love but you just don't feel me Haven't I spoken words from your heart Heal the pain, yes, when your world fell apart In your time of need, love's on the perfect remedy All in vain was the shape, it's time for me to fade away 'Cause you just don't hear me Love, I am royalty Song filled with poetry Love, been 'round for centuries So end's my life, go see So, I am the last one I am the last one, I am the last one I am the last one, I am the last one I am the last one, don't let go I am the last one I am I am the last one I am the last one

 

Vertaling

Wie ben ik? Veeg de tranen in je ogen Ik heb geprobeerd om aan je zijde te staan In jouw tijd van nood, liefde gesponnen in perfecte melodieën Net als Ray, kwam ik om je pijn weg te nemen Maar je hoort me gewoon niet Liefde, ik ben royalty Lied gevuld met poëzie Liefde, al eeuwenlang Liefde, maar je voelt me gewoon niet Heb ik geen woorden uit je hart gesproken De pijn genezen, ja, toen je wereld uit elkaar viel In jouw tijd van nood, is liefde de perfecte remedie Alles tevergeefs was de vorm, het is tijd voor mij om te vervagen 'Cause you just don't hear me Liefde, ik ben royalty Lied gevuld met poëzie Love, been 'round for centuries So end's my life, go see Dus, ik ben de laatste Ik ben de laatste, ik ben de laatste Ik ben de laatste, ik ben de laatste Ik ben de laatste, laat me niet los Ik ben de laatste ik ben Ik ben de laatste ik ben de laatste