Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: arabesque Songtekst: i m okay

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: arabesque - i m okay ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i m okay? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van arabesque! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van arabesque en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i m okay .

Origineel

No I'm not okay, But you know I'll say I am. Cause I don't know what to say, So I'll pretend to give a damn. So don't pretend to understand, Cause I know you fucking don't. And don't tell me that you'll be there, Cause I know you fucking won't. I know that you think I'm useless, Well I'm inclined to agree with you there. It's pretty clear, that you think I'm worthless, Don't disagree, you've shown to me, that you don't fucking care. Comfort in my blade, but torture in my bed. Every time I close my eyes, I hear those voices in my head. Telling me once, and telling me twice. Death's a nice deal for such a small price. One note, one gun, one shell. Cut the cable, drop me to hell. I may be alive, but this isn't life, I've got a solution, the blade of this knife. I know that you think I'm useless, Well I'm inclined to agree with you there. It's pretty clear, that you think I'm worthless, Don't disagree, you've shown to me, that you don't fucking care. You're not my kitten, not my lover, not my baby, not my bear. You're just a girl who tricked a boy to think that you cared. You're not my kitten, not my lover, not my baby, not my bear. You're just a girl who tricked a boy to think that you cared. I know that you think I'm useless, Well I'm inclined to agree with you there. It's pretty clear, that you think I'm worthless, Don't disagree, you've shown to me, that you don't fucking care. You're not my kitten, not my lover, not my baby, not my bear. You're just a girl who tricked a boy to think that you cared. You're not my kitten, not my lover, not my baby, not my bear. You're just a girl who tricked a boy into the image that you cared! You're just a girl who tricked a boy to think that you cared. You cared.

 

Vertaling

Nee, ik ben niet in orde, Maar je weet dat ik zal zeggen van wel. Omdat ik niet weet wat ik moet zeggen, Dus doe ik alsof het me interesseert. Dus doe niet alsof je het begrijpt, Want ik weet dat je dat verdomme niet doet. En zeg me niet dat je er zult zijn, Want ik weet dat je dat verdomme niet doet. Ik weet dat je denkt dat ik nutteloos ben, Nou, ik ben geneigd om het met je eens te zijn. Het is vrij duidelijk, dat je denkt dat ik waardeloos ben, Niet tegenspreken. Je hebt me laten zien dat het je geen reet kan schelen. Comfort in mijn mes, maar marteling in mijn bed. Elke keer als ik mijn ogen sluit, hoor ik die stemmen in mijn hoofd. Ze vertellen het me één keer, en vertellen het me twee keer. De dood is een mooie deal voor zo'n kleine prijs. Eén briefje, één geweer, één huls. Knip de kabel door, gooi me naar de hel. Ik mag dan leven, maar dit is geen leven, Ik heb een oplossing, het lemmet van dit mes. Ik weet dat je denkt dat ik nutteloos ben, Ik ben geneigd het met je eens te zijn. Het is vrij duidelijk, dat je denkt dat ik waardeloos ben, Niet tegenspreken. Je hebt me laten zien dat het je geen reet kan schelen. Je bent niet mijn poesje, niet mijn geliefde, niet mijn baby, niet mijn beer. Je bent gewoon een meisje dat een jongen liet denken dat je om hem gaf. Je bent niet mijn poesje, niet mijn minnaar, niet mijn baby, niet mijn beer. Je bent gewoon een meisje dat een jongen bedroog om te denken dat je om hem gaf. Ik weet dat je denkt dat ik nutteloos ben, Ik ben geneigd het met je eens te zijn. Het is vrij duidelijk, dat je denkt dat ik waardeloos ben, Niet tegenspreken. Je hebt me laten zien dat het je geen reet kan schelen. Je bent niet mijn poesje, niet mijn geliefde, niet mijn baby, niet mijn beer. Je bent gewoon een meisje dat een jongen liet denken dat je om hem gaf. Je bent niet mijn poesje, niet mijn minnaar, niet mijn baby, niet mijn beer. Je bent gewoon een meisje die een jongen wijsmaakte dat je om hem gaf! Je bent gewoon een meisje dat een jongen wijsmaakte dat je om hem gaf. Je gaf om me.