Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: araketu Songtekst: carta branca

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: araketu - carta branca ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van carta branca? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van araketu! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van araketu en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals carta branca .

Origineel

Por amor. eu faço mil loucuras se voce quiser. Me sirvo de bandeja pra voce mulher. So pra te ver feliz e mais apaixonada. Por esse amor. Entrego minha vida toda em suas maos. Abro todas as portas do meu coracao. Enfrento um vendaval. topo qualquer parada. oh, oh, oh. Boto a mao no fogo por essa paixao. Pois sei que voce me tem no coracao. Eu vejo em teus olhos ao tocar meu corpo. oh, oh, oh. Amo voce, Eu amo voce. Refrao. Voce tem carta branca nesse meu coracao. Eu amo voce. Estou de corpo e alma entregue em suas maos. Quero dizer. Que ninguem no mundo vai te amar assim. É tanto amor que esqueço até de mim

 

Vertaling

Voor liefde. Ik zal duizend gekke dingen doen als je dat wilt. Ik serveer mezelf op een schotel voor jou vrouw. Gewoon om je gelukkig te zien en meer verliefd. Met deze liefde. Ik geef mijn hele leven in uw handen. Ik open alle deuren van mijn hart. Ik trotseer een storm, Ik ga naar elke stop, oh, oh, oh. Ik steek mijn hand in het vuur voor deze passie Ik weet dat je me in je hart hebt. Ik zie het in je ogen als je mijn lichaam aanraakt. Ik hou van je, ik hou van je. Ik hou van je, ik hou van je. Je hebt carte blanche in dit hart van mij. Ik hou van je. Ik ben lichaam en ziel in jouw handen. Ik wil zeggen. Niemand anders in de wereld zal zo van je houden. Het is zo veel liefde dat ik mezelf vergeet