Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: araketu Songtekst: se liga

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: araketu - se liga ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van se liga? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van araketu! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van araketu en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals se liga .

Origineel

EU QUERIA TE ENCONTRAR MENINA. NAMORAR E DIVIDIR CALOR. E QUEM SABE UM CHOPE NA ESQUINA. ONDE O NOSSO LANCE COMEÇOU. TÔ COM SAUDADE VEM MENINA. AI QUE VONTADE DE TE FALAR. MAS A MINHA TIMIDEZ DEU DE ME ATRAPALHAR. EU QUE ME APAIXONEI TÁ ESCRITO EM MEU OLHAR. TÁ ESCRITO EM MEU OLHAR. . OLHA PRA MIM MEU AMOR ME DÁ BOLA BIS. QUEM SABE A GENTE SE ENROLA ROMANCE NA BEIRA DO MAR. DO MAR QUERO CUIDAR DE VOCÊ COM CARINHO. AS VEZES A GENTE NÃO OLHA MAS O AMOR TÁ DO LADINHO. LADINHO LADINHO LADINHO

 

Vertaling

IK WILDE JE ONTMOETEN, MEISJE. FLIRTEN EN WARMTE DELEN. EN MISSCHIEN EEN BIERTJE OP DE HOEK. WAAR ONZE LIEFDESAFFAIRE BEGON. IK MIS JE, KOM OP MEID. IK ZOU GRAAG MET JE PRATEN. MAAR MIJN VERLEGENHEID STOND IN DE WEG. IK BEN VERLIEFD GEWORDEN, HET STAAT IN MIJN OGEN GESCHREVEN. HET STAAT IN MIJN OGEN GESCHREVEN... KIJK NAAR ME, MIJN LIEFDE, GEEF ME EEN TOEGIFT. WIE WEET, MISSCHIEN ROLLEN WE WEL IN ROMANTIEK BIJ DE ZEE. IK WIL MET LIEFDE VOOR JE ZORGEN. SOMS KIJKEN WE NIET MAAR LIEFDE IS VLAK NAAST ONS. ZIJ AAN ZIJ ZIJ AAN ZIJ