Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: araketu Songtekst: sonho aventureiro

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: araketu - sonho aventureiro ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sonho aventureiro? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van araketu! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van araketu en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sonho aventureiro .

Origineel

Tô de partida, desarmando. e no peito o coração. não levo nada, deixo um sonho. aventureiro de emoção.. Esqueço tudo. pra viver livremente nova paixão. vagando afora encontro o mundo. como um livro aberto esperando a lição.. Foi por amor. tudo esse tempo que construí. tudo que passou e me fez sentir. momentos de felicidades.. Ao longe, a saudade apertou. a dor, uma navalha cega. que o amor deixou. em pedaços de bondades.(2x). Da vida sou pioneiro. meu amor. faço do prazer o primeiro. sedutor. te quero de corpo inteiro. pra que o sonho conquiste o luar.(2x). Vem, vem, vem, se balançar meu bem. vem,vem, que a ARA KETU tem, tem. o dom de eternizar. toda fonte de luz. que é pra gente se amar.

 

Vertaling

Ik vertrek, ontwapenend. en in de borst het hart. Ik neem niets, ik laat een droom achter. avonturier van emotie. Ik vergeet alles. om vrij te leven nieuwe passie. buiten zwervend vind ik de wereld. als een open boek wachtend op de les... Het was voor de liefde. al die tijd die ik opbouwde. alles wat voorbij ging en me liet voelen. momenten van geluk... In de verte, drukte de nostalgie. de pijn, een blind mes. dat de liefde achterliet. in stukjes vriendelijkheid.(2x). Ik ben een pionier van het leven, mijn lief. Ik maak plezier de eerste. Verleidelijk. Ik wil je helemaal, zodat de droom het maanlicht kan veroveren. kom, kom, zwaai, mijn liefde. kom, kom, ARA KETU heeft de gave om elke bron van licht te vereeuwigen. dat is voor ons om van elkaar te houden.