Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Arcade Fire Songtekst: Put Your Money On Me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Arcade Fire - Put Your Money On Me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Put Your Money On Me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Arcade Fire! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter A van Arcade Fire en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Put Your Money On Me .

Origineel

Put your money on me 'Cause I can barely breathe Put your money on me Put your money on me If you think I'm losing you, you must be crazy All your money on me I'm never gonna let you go, even when it's easy Put your money on me Go tuck me into bed, and wake me when I'm dead I know that you gotta be free But I'm never gonna let it go If there was a race A race for your heart It started before you were born Above the chloroform sky Clouds made of ambien Sitting on carpets in the basement of heaven We were born innocent, but it lies today And baby you can give all the money away But if there's a race, a race for your heart It's over, before it starts Singing put your money on me If you think I'm losing you, you must be crazy All your money on me I'm never gonna let you go, even when it's easy Put your money on me Go tuck me into bed, and wake me when I'm dead I know that you gotta be free But I'm never gonna let it go All my presents are broken, before they're open And the promises, the second they're spoken I know I've been different My skin keeps shedding My mother was crying on the day of our wedding Trumpets of angels call for my head But I fight through the ether and I quit when I'm dead If you want to know who'll be there in the end When you bury me baby, I'll still be your friend Singing put your money on me If you think I'm losing you, you must be crazy All your money on me I'm never gonna let you go, even when it's easy Put your money on me Go tuck me into bed, and wake me when I'm dead I know that you gotta be free But I'm never gonna let it go Singing put your money on all your money on me I know it's not the last time Put your money on all your money on me (Put your money on me) I know it's not easy The Silicon Valleys melted back into silicon We'll find a way to survive Singing put your money on me If you think I'm losing you, you must be crazy All your money on me (All your money on me) I'm never gonna let you go, even when it's easy Put your money on me (Put your money on me) Go tuck me into bed, then wake me when I'm dead I know that you gotta be free (I know that you gotta be free) But I'm never gonna let it go Singing put your money on all your money on me (Put your money on me) I know it's not the last time Put your money on all your money on me (put your money on) I know it's not easy Put your money on all your money on me (Put your money on) I know it's not the last time Put your money on all your money on me I know it's not easy

 

Vertaling

Leg je geld op mij Omdat ik nauwelijks kan ademen Leg je geld op mij Leg je geld op mij Als je denkt dat ik je verlies, moet je gek zijn Al je geld op mij Ik laat je nooit gaan, zelfs als het gemakkelijk is Leg je geld op mij Ga me in bed stoppen en maak me wakker als ik dood ben Ik weet dat je vrij moet zijn Maar ik laat het nooit gaan Als er een race was Een race voor je hart Het begon voordat je werd geboren Boven de chloroformhemel Wolken gemaakt van ambien Zittend op tapijten in de kelder van de hemel We zijn onschuldig geboren, maar het ligt vandaag En schatje, je kunt al het geld weggeven Maar als er een race is, een race voor je hart Het is voorbij, voordat het begint Zingen zet je geld op mij Als je denkt dat ik je verlies, moet je gek zijn Al je geld op mij Ik laat je nooit gaan, zelfs als het gemakkelijk is Leg je geld op mij Ga me in bed stoppen en maak me wakker als ik dood ben Ik weet dat je vrij moet zijn Maar ik laat het nooit gaan Al mijn cadeautjes zijn kapot, voordat ze open zijn En de beloften, de tweede dat ze worden gesproken Ik weet dat ik anders ben geweest Mijn huid blijft afwerpen Mijn moeder huilde op de dag van ons huwelijk Trompetten van engelen roepen om mijn hoofd Maar ik vecht door de ether en stopte toen ik dood was Als je wilt weten wie er uiteindelijk zal zijn Als je me schat, zal ik nog steeds je vriend zijn Zingen zet je geld op mij Als je denkt dat ik je verlies, moet je gek zijn Al je geld op mij Ik laat je nooit gaan, zelfs als het gemakkelijk is Leg je geld op mij Ga me in bed stoppen en maak me wakker als ik dood ben Ik weet dat je vrij moet zijn Maar ik laat het nooit gaan Zingen zet je geld op al je geld op mij Ik weet dat het niet de laatste keer is Zet je geld op al je geld op mij (Zet je geld op mij) Ik weet dat het niet gemakkelijk is De Silicon Valleys smolten terug in silicium We zullen een manier vinden om te overleven Zingen zet je geld op mij Als je denkt dat ik je verlies, moet je gek zijn Al je geld op mij (al je geld op mij) Ik laat je nooit gaan, zelfs als het gemakkelijk is Zet je geld op mij (zet je geld op mij) Ga me in bed stoppen en maak me dan wakker als ik dood ben Ik weet dat je vrij moet zijn (ik weet dat je vrij moet zijn) Maar ik laat het nooit gaan Zingen zet je geld op al je geld op mij (Zet je geld op mij) Ik weet dat het niet de laatste keer is Zet je geld op al je geld op mij (zet je geld op) Ik weet dat het niet gemakkelijk is Zet je geld op al je geld op mij (Zet je geld op) Ik weet dat het niet de laatste keer is Zet je geld op al je geld op mij Ik weet dat het niet gemakkelijk is