Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: arcangel Songtekst: hace mucho tiempo

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: arcangel - hace mucho tiempo ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hace mucho tiempo? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van arcangel! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van arcangel en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hace mucho tiempo .

Origineel

Hace mucho tiempo que quiero conocerte Mira que me han hablado bien de ti Que te vi en mis sueños que ya quiero tenerte Solita, exclusiva para mi Hace mucho tiempo que quiero conocerte Mira que me han hablado bien de ti Que te vi en mis sueños que ya quiero tenerte Vino Tinto, agua de mar En la costa de Noruega, una aurora boreal Fenómeno en el cielo, difícil de no mirar Así es ella, maravillosamente bella Historial de belleza, como monumento en Grecia Clásica, como canal de Venecia Fina, se distingue por su elegancia Su mirada se le ve Glamoure en abundancia Ella tiene lo que a otras le falta Ella es de esas mujeres que resalta Y si yo no la tengo a ella Quiero una como ella que cariño me reparta Hace mucho tiempo que quiero conocerte Mira que me han hablado bien de ti Que te vi en mis sueños que ya quiero tenerte Solita, exclusiva para mi Hace mucho tiempo que quiero conocerte Mira que me han hablado bien de ti Que te vi en mis sueños que ya quiero tenerte Y suavemente siento que tu cuerpo consumo Lentamente como el humo Llegaste precisamente mami en el momento oportuno Como el chocolate caliente en el desayuno Como el sol cuando sale en la mañana Y sus rayos penetrando tu ventana De lejos siento tu cariño inmenso De lejos siento tu calor intenso Eres valiosa como el oro de una mina Dura como la gran muralla China Nunca te he visto mami pero te conozco Lo sé porque al soñar veo tu rostro Hace mucho tiempo que quiero conocerte Mira que me han hablado bien de ti Que te vi en mis sueños que ya quiero tenerte Solita, exclusiva para mi Hace mucho tiempo que quiero conocerte Mira que me han hablado bien de ti Que te vi en mis sueños que ya quiero tenerte

 

Vertaling

Ik wilde je al heel lang ontmoeten. Ik heb goede dingen over je gehoord. Dat ik je in mijn dromen zag en dat ik je nu al wil hebben Ik wil je al heel lang ontmoeten. Ik wil je al heel lang ontmoeten. Ik heb het al een hele tijd over je. Ik heb je in mijn dromen gezien dat ik je nu al wil hebben Rode wijn, zeewater Aan de kust van Noorwegen, een aurora borealis Fenomenen in de lucht, moeilijk te missen Zo is ze, wonderbaarlijk mooi Geschiedenis van de schoonheid, als monument in Griekenland Klassiek, zoals een kanaal in Venetië Fijn, ze onderscheidt zich door haar elegantie Haar blik lijkt Glamoure in overvloed Zij heeft wat anderen missen Ze is een van die vrouwen die opvalt En als ik haar niet heb Ik wil een vrouw zoals zij om me liefde te geven Ik wilde je al heel lang ontmoeten. Ik heb goede dingen over je gehoord. Dat ik je in mijn dromen heb gezien en dat ik je wil hebben. Ik wil je al heel lang ontmoeten. Ik wil je al heel lang ontmoeten. Ik heb het al een hele tijd over je. Ik heb je in mijn dromen gezien dat ik je nu al wil hebben En zachtjes voel ik je lichaam consumeren En ik heb lang op je gewacht Je kwam precies op het juiste moment bij mama Zoals warme chocolademelk bij het ontbijt Zoals de zon die 's morgens opkomt En zijn stralen die je raam binnendringen Van veraf voel ik je immense genegenheid Van veraf voel ik je intense warmte Je bent waardevol als goud in een mijn Hard als de grote muur van China Ik heb je nooit gezien mammie, maar ik ken je Ik weet het, want als ik droom zie ik je gezicht Ik wilde je al heel lang ontmoeten. Ik heb goede dingen over je gehoord. Dat ik je in mijn dromen zag en dat ik je nu al wil hebben Ik wil je al heel lang ontmoeten. Ik wilde je al heel lang ontmoeten. Ik heb het al een hele tijd over je. Ik heb je in mijn dromen gezien dat ik je nu al wil hebben