Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: arch enemy Songtekst: losing faith

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: arch enemy - losing faith ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van losing faith? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van arch enemy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van arch enemy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals losing faith .

Origineel

As I walk alone Paralyzed and frozen Weakened by the fact It is the life that I have chosen This is life that I believed in Sentences me without mercy Staring down the depths Of the mind once again Regret this way of living Retrospectives in the end Losing faith in heaven Now conform to hell Blindfolds of romance This pain I can not bear This is life that I believed in Sentences me without mercy This is life that I believed in Sentences me without mercy Yeah

 

Vertaling

Terwijl ik alleen loop Verlamd en bevroren Verzwakt door het feit Het is het leven dat ik gekozen heb Dit is het leven waar ik in geloofde Veroordeelt mij zonder genade Starend naar de diepten van de geest opnieuw Spijt van deze manier van leven Terugblikken op het einde Verlies van vertrouwen in de hemel Zich nu schikken naar de hel Blinddoeken van romantiek Deze pijn kan ik niet verdragen Dit is het leven waar ik in geloofde Veroordeelt mij zonder genade Dit is het leven waar ik in geloofde Veroordeelt me zonder genade Yeah