Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: architects Songtekst: hollow crown

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: architects - hollow crown ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hollow crown? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van architects! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van architects en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hollow crown .

Origineel

There, there must have been An easier way To release these feelings So, so far from home In need of your voice To hold my head together So, so far from home In need of your voice To lift my lonely state of mind You, you can't but wait For me to return For me to show you how I felt These wounds have bled And pages fly by I need to feel you right by my side So, so far from home In need of your voice To hold my head together So, So far from home In need of your voice To lift my lonely state of mind Oh there must be An easier way Oh there must be An easier way Oh there must be An easier way To release these feelings! (Whoa whoa!) As the sea breeze hits my lungs It takes me back, to where I belong To where I belong (Whoa whoa!) As the sea breeze hits my lungs It takes me back, to where I belong To where I belong As the sea breeze hits my lungs It takes me back, to where I belong To where I belong

 

Vertaling

Daar, er moet een een makkelijkere manier Om deze gevoelens los te laten Zo, zo ver van huis Ik heb je stem nodig Om mijn hoofd bij elkaar te houden Zo, zo ver van huis Ik heb je stem nodig Om mijn eenzame gemoedstoestand op te heffen Jij, je kunt alleen maar wachten Tot ik terugkom Op mij om je te laten zien hoe ik me voelde Deze wonden hebben gebloed En pagina's vliegen voorbij Ik wil je aan mijn zijde voelen Zo, zo ver van huis Ik heb je stem nodig Om mijn hoofd bij elkaar te houden Zo, zo ver van huis In need of your voice To lift my lonely state of mind Oh er moet een makkelijkere weg zijn Oh er moet een makkelijkere weg zijn Oh er moet een makkelijkere manier zijn Om deze gevoelens los te laten! (Whoa whoa!) Als de zeebries mijn longen raakt Het brengt me terug, naar waar ik thuishoor Naar waar ik thuishoor (Whoa whoa!) Als de zeebries mijn longen raakt Het brengt me terug, naar waar ik thuishoor Naar waar ik thuishoor Als de zeebries mijn longen raakt Het brengt me terug, naar waar ik thuishoor Naar waar ik thuishoor