Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: arctic monkeys Songtekst: brick to brick

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: arctic monkeys - brick to brick ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van brick to brick? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van arctic monkeys! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van arctic monkeys en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals brick to brick .

Origineel

I want to build you up (brick by brick) I want to break you down (brick by brick) I'm going to reconstruct (brick by brick) I want to feel you love Brick by brick (ah) Brick by brick (ah) I want to steal your soul (brick by brick) I want to rock 'n' roll (brick by brick) I want to rock and roll (brick by brick) I want to rock and roll Brick by brick (ah) Brick by brick (ah) I want a brick by brick (brick by brick) I wanna blow wide berth (brick by brick) I wanna melt this soul (brick by brick) I wanna brick by brick, by brick, by Brick by brick (ah) Brick by brick (ah) Brick by brick (ah) Brick by brick (ah)

 

Vertaling

Ik wil je opbouwen (steen voor steen) Ik wil je afbreken (steen voor steen) Ik ga reconstrueren (steen voor steen) Ik wil je liefde voelen Steen voor steen (ah) Steen voor steen (ah) Ik wil je ziel stelen (steen voor steen) Ik wil rock-'n-roll (steen voor steen) Ik wil rocken en rollen (steen voor steen) Ik wil rocken en rollen Steen voor steen (ah) Steen voor steen (ah) Ik wil steen voor steen (steen voor steen) Ik wil een brede ligplaats opblazen (steen voor steen) Ik wil deze ziel smelten (steen voor steen) Ik wil steen voor steen, steen voor steen Steen voor steen (ah) Steen voor steen (ah) Steen voor steen (ah) Steen voor steen (ah)