Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: arctic monkeys Songtekst: i bet you look good on the dancefloor

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: arctic monkeys - i bet you look good on the dancefloor ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i bet you look good on the dancefloor? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van arctic monkeys! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van arctic monkeys en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i bet you look good on the dancefloor .

Origineel

Stop making the eyes at me I'll stop making the eyes at you And what it is that surprises me Is that I don't really want you to And your shoulders are frozen (cold as the night) Oh but you're an explosion (you're dynamite) Your name isn't Rio, but I don't care for sand Lighting the fuse might result in a bang, with a bang-go! I bet that you look good on the dance floor I don't know if your looking for romance or I don't know what you're looking for I said I bet that you look good on the dance floor Dancing to electro-pop like a robot from 1984 From 1984! I wish you'd stop ignoring me Because you're sending me to despair Without a sound yeah you're calling me And I don't think it's very fair That your shoulders are frozen (cold as the night) Oh but you're an explosion (you're dynamite) Your name isn't Rio, but I don't care for sand Lighting the fuse might result in a bang, with a bang-go! I bet that you look good on the dance floor I don't know if your looking for romance or I don't know what you're looking for I said I bet that you look good on the dance floor Dancing to electro-pop like a robot from 1984 From 1984! Oh there ain't no love no, Montagues or Capulets Just banging tunes 'n' DJ sets 'n' Dirty dance floors and dreams of naughtiness! Well I bet that you look good on the dance floor I don't know if your looking for romance or I don't know what you're looking for I said I bet that you look good on the dance floor Dancing to electro-pop like a robot from 1984 From 1984!

 

Vertaling

Stop met naar me te kijken Ik hou op met naar je te kijken En wat mij verbaast Is dat ik niet echt wil dat je dat doet En je schouders zijn bevroren (koud als de nacht) Oh maar je bent een explosie (je bent dynamiet) Je naam is Rio niet, maar ik geef niet om zand Het ontsteken van de lont kan een knal veroorzaken, met een knal! Ik wed dat je er goed uitziet op de dansvloer Ik weet niet of je op zoek bent naar romantiek of Ik weet niet wat je zoekt Ik zei dat ik wed dat je er goed uitziet op de dansvloer Dansen op electropop als een robot uit 1984 Vanaf 1984! Ik wou dat je me niet meer negeerde Omdat je me tot wanhoop stuurt Zonder een geluid, ja, je belt me En ik denk niet dat het heel eerlijk is Dat je schouders bevroren zijn (koud als de nacht) Oh maar je bent een explosie (je bent dynamiet) Je naam is Rio niet, maar ik geef niet om zand Het ontsteken van de lont kan een knal veroorzaken, met een knal! Ik wed dat je er goed uitziet op de dansvloer Ik weet niet of je op zoek bent naar romantiek of Ik weet niet wat je zoekt Ik zei dat ik wed dat je er goed uitziet op de dansvloer Dansen op electropop als een robot uit 1984 Vanaf 1984! Oh er is geen liefde nee, Montagues of Capulets Gewoon knallende deuntjes 'n' DJ sets 'n' Vuile dansvloeren en dromen van ondeugendheid! Nou, ik wed dat je er goed uitziet op de dansvloer Ik weet niet of je op zoek bent naar romantiek of Ik weet niet wat je zoekt Ik zei dat ik wed dat je er goed uitziet op de dansvloer Dansen op electropop als een robot uit 1984 Vanaf 1984!